Рубрики: Новини
29.08.2024 16:14

+2 кг і дуже суха шкіра: Ольга Мартиновська з МастерШеф екстрено готується до нових зйомок та повертає красу

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська привезла з відпустки не лише приємні враження та красиву засмагу, а й зайві кілограми та проблеми зі шкірою.
Поділитися

Вже незабаром розпочнеться новий телевізійний сезон, у якому на глядачів чекають свіжі випуски кулінарного шоу “МастерШеф”. Його ведучі вже повернулися з відпусток і готуються до зйомок, але не так гладко.

Так, суддя проєкту Ольга Мартиновська, яка днями повернулася додому з Іспанії, зізналася, що під час відпустки набрала 2 кг і під впливом сонця її шкіра стала дуже пересушеною. Зірка не розгубилася і знає, що робити. Мартинівська, яка завжди дуже трепетно ​​стежить за шкірою обличчя, збирається вирушити до свого коханого косметолога та зробити деякі процедури.

 

Ольга Мартиновська розповіла, як наводить красу після відпустки

“Може це не хамон і різні іспанські смакоти, а вода і лімфа, яку треба поганяти … Два тижні масажу + косметолог, щоб оновити обличчя після спекотного сонця і можна повертатися до зйомок”, – написала Ольга під знімком, де позувала перед дзеркалом у розстебнутих джинсах.

Ольга Мартиновська розповіла, як наводить красу після відпустки

Зазначимо, що Ольга Мартиновська не належить до тієї категорії зірок, які розповідають про свою “чарівну генетику”, а чесно зізнається, що її зовнішність справа рук пластичного хірурга та старанної роботи косметологів. Нещодавно зірка “МастерШеф” розповіла, що стала регулярно відвідувати фахівців у 32 роки, хоча вже сьогодні вважає, що потрібно було зайнятися своїм зовнішнім виглядом раніше.

Мартиновська з МастерШеф зізналася, чи робила пластичні операції

Сьогодні Мартиновська регулярно підколює філери, а рік тому, за порадою подруги, зробила свою першу пластику. В одній із чеських клінік кулінарці провели блефаропластику повік, за яку вона заплатила 1250 євро. Окрім косметологів, Мартиновська ретельно стежить за зубами та регулярно проводить огляд у стоматолога. А що робити, коли ти справжня зірка!