Рубрики: Новини
29.08.2024 17:44

Марина Боржемська після скандалу з Узелковим виїхала з України, і не одна: все далі і далі від колишнього

Марина Боржемська після чергової історії з колишнім чоловіком В'ячеславом Узелковим виїхала з України за кордон, і не одна. Тренерка кардинально змінює своє життя.
Поділитися

Марина Боржемська завжди робила все можливе для того, аби уникнути гучних скандалів. Однак, їй це не вдавалося, зважаючи, що інша сторона постійно провокувала обговорення в мережі на рахунок їхнього розлучення та спілкування з дітьми. Зокрема, В’ячеслав Узелков публічно звинувачував колишню дружину у тому, що вона налаштовує спадкоємців проти нього.

Мовляв, син і дочка не хочуть з ним спілкуватися через екс-дружину. Але час минав і дещо кардинально змінилося: старший син пари підріс. Роберт Узелков вперше розповів, що сам не хотів підтримувати звʼязок з татом, через їхнє минуле. Але навіть це не стало причиною миру в родині.

Марина Боржемська виїхала за кордон та поділилася свіжими кадрами

Марина Боржемська виїхала за кордон та поділилася свіжими кадрами

Тим часом Марина публічно подякувала своєму сину за те, що він підтримав її та розповів українцям, як насправді все відбувалося, і яку роль вона відіграла у цій історії. Схоже на те, що життя тренерки кардинально змінюється, і вона відкриває для себе новий світ.

Зокрема, нещодавно Марина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри, які були зроблені за кордоном.

На знімках зірка постала разом з матір’ю, а позаду можна побачити тропічні дерева та міські пейзажі. Поки що Марина не розсекречує своє місцезнаходження, хоча вже запропонувала публіці вгадати, в яку країну вона поїхала.

Марина Боржемська виїхала за кордон та поділилася свіжими кадрами. Скріншоти особистої сторінки зірки

Також у подорожі засвітилася і маленька дочка тренерки. Сина на кадрах помітно не було, але можливо він вирішив не фотографуватися.

Нагадуємо, що не так давно Марина давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що В’ячеслав не дзвонить дітям, не платить аліменти і насправді не проявляє бажання брати участь у їхньому житті.