Рубрики: Новини
29.08.2024 20:40

Все це вже чули: Винник нарешті пояснив причину свого загадкового зникнення – “Багато людей вже знають”

Вже котрий день Винник, який два роки ховався, намагається протиснутися в український шоу-бізнес і готовий розповісти про себе все, аби повернути прихильність публіки. Але виходить не дуже.
Поділитися

Здається, тріумфального повернення “маестро” до українського шоу-бізнесу, на яке розраховував Олег Винник та засновниця його фан-клубу Валерія Барон, так не вийшло, хоча для цього було докладено дуже багато зусиль. Чого тільки варті його звернення до публіки онлайн, які почали множитись зі швидкістю світла на всіх інформаційних майданчиках перед виходом нової пісні “Мої люди”.

Олег Винник з’явився в онлайні та звернувся до публіки

Але тоді співак не бачив реакцію українців і не відповідав на найгостріші запитання і тоді, “володар вовчиць” пішов у ва-банк і з’явився в студії “Говорить вся країна” з Олексієм Сухановим, де зібралися його колеги.

Коли ввімкнулася пряма трансляція з Німеччини, “маестро” сидів у темному приміщенні на стільці і готовий був розмовляти на будь-які теми, у тому числі про своє загадкове зникнення та захворювання.

Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення

Як з’ясувалося, вже довгий час співак хворий на якусь рідкісну важку хворобу, назва якої маестро досі не може озвучити. Вона вимотувала його настільки, що артист певний час втратив надію, що зможе повернутися до колишнього життя. Втім, про свої болячки Винник розповідати не хоче і мотивує це тим, що публіка, знаючи про його захворювання, не ходитиме на його концерти.

Що ж це за загадкова хвороба, про яку артист так боїться сказати? Про те, що він сказав, вже все давно чули. До речі, у Мережі вже було багато версій, починаючи від онко, закінчуючи пристрасті до важких препаратів. В інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці, яка рік тому спеціально приїжджала до Німеччини, Винник проговорився, що цей діагноз поставлено 1-2% німцям.

Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення

До речі, що більше з’являється інформації про загадкове захворювання Винника, тим  більше виникає запитань. А що ви думаєте з цього приводу?