Рубрики: Новини
30.08.2024 13:57

Більше не східні принцеси: Камалія показала, як змінилися її доньки від Захура після від’їзду з України

Раніше Камалія вбирала своїх дочок виключно у сукні принцес, а тепер дівчатка вибирають вбрання самі. Як змінився стиль спадкоємиці пакистанського мільярдера Захура?
Поділитися

Коли маленькі дочки Камалії Арабелла та Мірабелла жили разом із мамою та татом – британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром у своєму “палаці” неподалік Києва, то артистка постійно вбирала їх, як принцес. Однак дівчатка виросли, переїхали до Великобританії та кардинально змінили свій стиль. Тепер замість мереживних суконь, потерті джинси та майки, а замість накручених буклей розпатлане волосся та трендове фарбування.

Камалія та її доньки вразили образами з серіалу Бріджертони

Так, напередодні найбагатша співачка України, яка рік тому розлучилася зі своїм чоловіком мільярдером, оприлюднила цікаве відео, де показала, як разом із дочками, що подорослішали, ходила на концерт найпопулярнішого південнокорейського бой-бенду “Stray Kids Stray Kids”. Примітно, що 69-річний Мохаммад Захур також був із ними в компанії.

На перших кадрах Камалія показала, як із дівчатами, які були у модних широких джинсах, майках та сумках через плече, прямує до фан-зони концертного майданчика в Гайд-Парку, розташованому в самому центрі Лондона. Навколо панувала неймовірна атмосфера. В очікуванні виступу кумирів, дочки Камалії та Захура Мірабелла та Арабелла не приховували емоцій.

“Це було щось неймовірне! Ми танцювали, співали та сміялися до сліз, а дівчатка досі не можуть перестати говорити про цей вечір”,- поділилася своїми першими враженнями Камалія.

Сама артистка теж насолоджувалася тим, що відбувається. Якоїсь миті вона навіть схопила одну з дочок і підняла вгору, щоб дівчинка добре розглянула все, що відбувалося на сцені.

“Якщо ваші діти, як і мої, обожнюють Stray Kids, то знаєте, про що я говорю – ця музика створює настрій на всі 100%!”, – написала Камалія.

Я що ви скажете з цього приводу?