“Незабаром обійму”: Камалія зізналася, заради кого насправді виїхала з України за кордон – це справжня любов

Найбагатша співачка України Камалія заінтригувала мережу зізнанням про свою поїздку до Великобританії. Заради кого зірка знову покинула свою батьківщину?

На початку 2023 Камалія вразила мережу зізнанням про те, що в її житті більше немає законного чоловіка. Так, пара прийняла рішення розійтися.

Зважаючи на те, яку історію кохання вони з Мохаммадом Захуром пережили, повірити в це було майже неможливо. Втім, артистка та її колишній благовірний вирішили, що зберігатимуть шанобливі стосунки заради спільних дочок.

Камалія розповіла, куди подівся її колишній чоловік Захур
Камалія зізналася, заради кого насправді виїхала з України

Однак, дівчата залишилися жити саме з батьком. У такого рішення було безліч причин, і основна – необхідність дати їм безпечне існування.

Камалія зізналася, заради кого насправді виїхала з України

Так, все кардинально змінилося саме після 24 лютого. Мільярдер евакуювався разом з дівчатами до Великобританії, і поселився у своєї старшої дочки. Таня надала усім дах над головою, а згодом прийняла у себе і мачуху, з якою в неї ніколи не складалися хороші стосунки.

Але ужитися разом жінки не змогли. Врешті-решт, Камалії довелося залишити своїх спадкоємиць та повернутися до Києва. У цьому питанні чоловік її не підтримав, і судячи з усього, саме це стало причиною розладу в сім’ї.

Зараз Арабелла та Мірабелла живуть в Лондоні, навчаються там, і навіть вже встигли завести друзів. І здавалося б все ідеально, але не вистачає рідної матері, яка сумує за ними настільки сильно, наскільки це тільки можливо.

Бачитися їм вдається нечасто, хоча їхні зустрічі стаються інтенсивніше, ніж в інших родичів, які зараз розділені відстанню. Наприклад, нещодавно Камалія повідомила, що знову зібралася відвідати своїх дівчаток.

Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала свій шлях до них. Зіркова мама ще не зустрілася зі своїми дочками, але от-от це станеться.

Нагадуємо, що влітку родина усім складом їздила відпочивати в Іспанію, і навіть з’являлися чутки про те, що імовірно екс-подружжю вдалося помиритися. Камалія та Мохаммад поводилися, як закохана пара, однак враження були оманливими: саме тоді співачка і заявила, що примирення вже не відбудеться.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.