Рубрики: Новини
31.08.2024 20:38

45-річна Оля Полякова зізналася, після якого вчинку свого чоловіка задумалася про розлучення: “Я маю право”

Оля Полякова вперше зізналася, після якого вчинку свого чоловіка Вадима Буряковського задумалася про завершення стосунків з ним. Подібне сталося лиш раз за 20 років.
Поділитися

Оля Полякова завжди відрізнялася своїм неперевершеним почуттям гумору та вмінням будь-яку проблему провести у жарт. Її чоловік Вадим також людина вельми проста у спілкуванні та розташована до веселощів.

Зокрема, Оля може дозволити собі будь-які жарти на рахунок свого шлюбного життя, Вадим у свою чергу їй лиш підіграє. Напевно, це також відіграла роль у любові публіки до зіркової сім’ї.

Оля Полякова розповіла про особливий вчинок свого чоловіка Буряковського

Оля Полякова розповіла про особливий вчинок свого чоловіка Буряковського

Позаминулого року Оля Полякова зіштовхнулася з численними плітками на рахунок її розлучення з чоловіком. Артистка була вимушена не тільки спростувати дану інформацію, але і напряму звернутися до глядачів та підкреслити, що в її родині не планується розставання. Окрім того, вона заявила, що знає, хто являється автором даних пліток.

Нібито, це була знайома сім’ї людина. Але навіть не дивлячись на появу таких епізодів у шлюбному житті Оля Полякова сміливо жартує про розлучення. Нещодавно вона дала короткий коментар щодо розкішного подарунку, який отримала від свого благовірного. Майже 20 років а вона просила в нього дорогоцінний годинник, який коштує 16 тисяч євро. Нарешті вона його отримала, і сміливо заявила на камеру, що тепер може задуматися про розставання.

“Чоловік подарував годинник, який 20 років випрошував. І ось нарешті отримала і думаю, чи можна розлучатися. Це 16 тис. євро. Я не держслужбовець, а утримую команду, плачу податки… Я маю право витрачати гроші”

Нагадуємо, минулого року навколо родини відбувся серйозний скандал. Влад Міцкевич запевняв, що був коханцем Олі Полякової, протягом року живе з нею у квартирі, після чого вони розійшлися.

Артистка дану інформацію спростувала, а також одразу показала реакцію Вадима, щоб дати зрозуміти, що в родині все в порядку, і ніхто дану новину всерйоз не сприйняв. Тим не менш, багато хто все ж таки схиляються до думки, що Влад сказав правду через фото їхніх поцілунків.