“Герба не знімає”: Оля Полякова показала доньку Алісу, яка раніше була Валєрою, після повернення в Україну

Українська співачка Оля Полякова показала молодшу доньку Алісу та вразила публіку новим патріотичним образом дівчини з принтом герба на її футболці.

Відома музична виконавиця Оля Полякова ніколи не боялася публічного осуду й ба більше, чинить гідний словесний опір всім кривдникам. Старша донька, 18-річна Маша неодноразово натикалася на хейт та публічне обговорення через витівки у сторіз та опубліковані дописи.

Співачка стає на захист своєї дитини, тому навчає її не реагувати на усілякі неприємності та жити своїм життям. У 2005 році знаменитість вперше відчула, що таке материнство від виховання першої доньки Маші, а у жовтні 2011 року ощасливила чоловіка Вадима появою другої.

Оля Полякова розповіла про навчання доньки за кордоном
Оля Полякова з доньками

Нещодавно улюблениця мільйонів здивувала аудиторію підписників зовнішнім обліком 11-річної Аліси. Дівчинка постала в патріотичній футболці чорного кольору з принтом у вигляді герба на грудях.

“Отака в мене україночка, бачите. Герба не знімає”, – повідомила Полякова.

Оля Полякова показала доньку Алісу, яка раніше була Валєрою

Дівчина, попри свій юний вік, досить талановита та артистична. Її перевтілення та пародія на зіркову маму, а також показ образу безхатька Валерія підіймали настрій аудиторії досить довгий час. Натомість 18-річна Маша перейняла таланти мами та прагне пов’язати життя з музиною кар’єрою й збирати натопи на власних концертах.

Нагадаємо, у 2004 році артистка Оля Полякова узаконила свої стосунки з бізнесменом Вадимом Буряковським, який при знайомстві зі знаменитістю перебував у відносинах з іншою жінкою.

Схожі статті