Рубрики: Новини
02.09.2024 11:30

“Вже доросла, мешкає окремо”: Тоня Матвієнко розповіла, як живе та чим займається її 25-річна донька Уляна

Відома українська артистка Тоня Матвієнко неймовірно пишається своєю донькою, яка вирішила обірвати рід співачок та спробувати себе в режисурі.
Поділитися

Відома українська співачка Антоніна Матвієнко поділилася новинами про свою 25-річну доньку Уляну, яка впевнено крокує власним шляхом у світі творчості. Уляна, вирішила не слідувати стопами зіркової мами та бабусі. Дівчина найшла себе у режисурі та продюсуванні.

За словами Тоні, захоплення її доньки відеозйомками переросло у власний YouTube-канал, який має кулінарну тему. Уляна впевнено набирає свою аудиторію та не розраховує на допомогу родини. Її незалежність і творчий підхід вже приносять результати, що не можуть не радувати її близьких. Крім того, дівчина щаслива у стосунках зі своїм обранцем, з яким вони насолоджуються самостійним життям, дотримуючись рівноваги між кар’єрою та особистим щастям.

“Вже доросла – 25 років. Займається режисурою, а також продюсує YouTube-канал про кулінарію”, – поділилася співачка.

Тоня Матвієнко розповіла, чим займається її старша донечка

Попри те, що Тоня іноді сумує за спілкуванням з донькою, вона розуміє і підтримує її бажання бути незалежною. Вона пишається донечкою та сподівається, що життя не буде підкидати їй складних випробувань.

“Мені бракує Уляни, але я поважаю її вибір. Вона має навчитися жити самостійно, і я вірю, що це зробить її лише сильнішою”, — зізнається співачка.

Тоня Матвієнко розповіла, чим займається її старша донечка

Нагадаємо, зі своїм першим чоловіком артистка познайомилася через однокласника, який теж був закоханий у майбутню співачку. Їхні стосунки розпочалися, коли Тоні було лише 16 років, а її обранцеві — 23. Через рік після знайомства у пари народилася донька Уляна, і вже тоді почали з’являтися перші труднощі. Попри зусилля, шлюб не витримав випробувань, тож пара розлучилася.