Олена Мозгова розповіла про екс-чоловіка, який був до Пономарьова та Аксельрода: їх розʼєднала сама доля

Відома українська продюсерка Олена Мозгова мала досить насичене особисте життя. Тоді, вона ще не знала, що одні з її стосунків накладуть свій відбиток на майбутнє.

Відома продюсерка Олена Мозгова за спиною має трійко серйозних стосунків. Принаймні це ті, про які знає мережа. Ще до зустрічі з Пономарьовим, вона мала дитину – донечку Зою, яку народила від невідомого Дмитра. Він загинув, коли дівчинці було всього 4 місяці. Проте, зараз мова піде не про нього, а про першого офіційного чоловіка Мозгової, з яким жінка мріяла побудувати міцну родину.

У віці 18-ти років, Олена по справжньому закохалося. Яким же був приємним сюрприз, коли чоловік відповів їй взаємністю. Обранцем юної Мозгової став дійсно статний чоловік – хокеїст Валентин Олецький.

Олена Мозгова розповіла про колишнього чоловіка
Олена Мозгова розповіла про колишнього чоловіка

Пара зіграла гучне весілля, на яке було покликано близько 200 гостей. Здавалося, що у родині панує злагода та порядок, але щось пішло не так. Романтика у парі тривала не довго. Вже за пів року подружжя розлучилося.

Що стало причиною такого раптового рішення, ні Мозгова, ні Олецький не розповіли. Проте, пройшло чимало часу, коли продюсерка зізналася, що мала аб’юзивні стосунки. За словами Олени, до зізнання її підштовхнула користувачка Fecebook, коли попросила в неї поради. Саме тоді, жінка вирішила поділитися своїм досвідом.

Олена Мозгова розповіла про колишнього чоловіка
Олена Мозгова розповіла про колишнього чоловіка

Жінка зізналася, що мала стосунки з таким чоловіком та завірила, що не можна залишатися поруч з тираном. Вона сподівається, що її досвід та поради вбереже інших від сумної долі.

“Не відкладайте на завтра свій демарш! Тікайте і робіть нове життя, як би це не було важко”, – наголосила продюсерка.

Хто саме з її чоловіків розпускав руки, Олена не зізналася, проте важливо, що жінка змогла завершити ці стосунки та віднайшла своє кохання з іншим. Зараз, вона у шлюбі з Девідом Аксельродом та щаслива, як ніколи.

Схожі статті