Рубрики: Новини
02.09.2024 16:28

Спортивні перегони і коктейлі для батьків: Ксенія Мішина показала, що відбувається в школі сина на 1 вересня

Популярна "Холостячка" Ксенія Мішина та її син Платон весело провели свято 1 вересня. Те, що було у їх школі, не було в жодному навчальному закладі країни. Все по-європейські.
Поділитися

Ось хто дійсно весело, а не сумно провів свято 1 вересня, так це відома акторка театру і кіно, зірка серіалу “Кріпосна” та відома героїня романтичного шоу “Холостячка” Ксенія Мішина і її син Платон. Вони навчаються в крутій школі, де батькам на свято 1 вересня дають випити чогось міцненького, поки їх діти спілкуються один із одним після довгої літньої розлуки. Про все це розповіла і показала в своїх stories у соцмережі Instagram сама Ксенія Мішина.

Знаменитість повідомила, що її син Платон перебуваючи на “лінійці” (святі 1 вересня) уже писав усім своїх друзям: “ПаМагіте”. Хоча судячи з фото на якому зображений її син, у принципі, він щасливий тому, що настав вересень і потрібно буде ходити в школу. Школа у якій він навчається така крута, що туди на свято можна прийти суто в одній білій футболці, сірих довгих джинсових шортах і темно-сірих кросівках.

Ксенія Мішина показала, що відбувається в школі сина на 1 вересня

А от Ксенія Мішина завітала до свого сина в школу на свято в облягаючій майці з натуральної шкіри та довгих, широких і рівних штанях із ременем. Її образ був просто на висоті. До всього цього вона зробила легкий макіяж і манікюр світло-бежевого тону. Свято 1 вересня Ксенії Мішиній однозначно сподобалося. Коли батькам роздавали коктейлі та міцні напої, вона зняла відео і виклала його в своїй stories із підписом: “Вечеріночка”. До того ж, вона додала чимало смайликів. А про клас свого сина вона теж виклала жартівливе відео на якому зробила надпис: “Я б назвала тепер не клас, а компашка чи ОПГ”.

Ще одна новина від Ксенії Мішиної — вона підстриглася (не пошкодувала обрізати своє довго, сяюче та мега розкішне волосся). І зробила це досить коротко. Тепер довжина її волосся сягає виключно лише її плечей. Чому саме вона таке зробила, зірка не розповіла. Тобто, причини її такого рішення нині невідомі. Єдине що вона повідомила: “Ну що, друзі, як я вам з коротким волоссям?”. І більше, поки що, не додала ні слова.