Рубрики: Новини
02.09.2024 16:59

Маша Єфросиніна показала, у якому костюмі можна стати справжньою француженкою: одяг “made in Ukraine”

Популярна ведуча Маша Єфросиніна одягла костюм від українського виробника, який робить доставку одягу по всьому світу. Бренд "вичурний", але доступний для щоденного носіння.
Поділитися

Як справжня француженка виглядає нині відома українська телеведуча, журналістка, громадська діячка, авторка і ведуча проєктів на YouTube Маша Єфросиніна. Після важкої для всіх ночі у період із 1 на 2 вересня, вона все одно з’явилася в своїй stories у соцмережі Instagram у шикарному вигляді. А саме — легкій, елегантній блідо-рожевій сорочці з великим і пишним “бантом”.

Далі знаменитість показала себе у “повний зріст”. Вона додала фотографію того, як сидить на прозорому модному і плетеному стільці і насолоджується вже осіннім темним вечором. Імовірніше всього, що цей образ вона приміряла спочатку ввечері, напередодні 2 вересня. До своєї сорочки вона додала такого ж, блідо-рожевого кольору штани. Загалом і сорочка і штани — це один костюм, який виглядає дуже елітно, солідно, презентабельно і по-діловому. Але трохи у французькому стилі. У такому лише Парижем гуляти, круасани їсти та каву пити.

Відомо, що цей блідо-рожевий костюм із цікавим “бантиком” є одягом від українського бренду “the coat by katya silchenko”. У цієї компанії багато “вичурного” та цікавого одягу, який водночас і незвичний, але з іншого боку підходить для носіння у повсякденному житті. Всім відомо, що дуже часто дизайнери придумають щось таке “не реальне”, що на подіумі воно виглядає вау, але в житті його не можливо носити ні в офіс, ні на прогулянки, ні в садочок чи в школу до дитини. А бренд “the coat by katya silchenko” навіть підкреслює те, що має одяг “готовий до носіння”.

Маша Єфросиніна показала, у якому костюмі можна стати справжньою француженкою

Крім цього, дана компанія українського одягу настільки крута, хоч і українська, але може робити доставку одягу по всьому світу. Цікаво наскільки багато клієнтів на цілій планеті Земля, готових носити “made in Ukraine”. Цього поки що невідомо. Але можливо з часом український одяг заполонить весь світовий ринок.