Рубрики: Новини
02.09.2024 18:07

25-річна переможниця “МастерШеф-12” Валерія Матрохіна ощасливила новиною: “Ми вирішили завести дитину”

Усіма улюблена переможниця "МастерШеф-12" Валерія Матрохіна здивувала заявою про те, що вона остаточно вирішила завести дитину. І почала питати в своїх читачів поради щодо цього цікавого питання.
Поділитися

В Україні 25-річна переможниця “МастерШеф-12” Валерія Матрохіна, яка дуже сильно полюбилася всім глядачам телеканалу “СТБ”, сьогодні, 2 вересня, заінтригувала своєю новиною про те, що вирішила завести дитину. Свою stories у соцмережі Instagram вона почала з прямих слів: “Сьогодні ми остаточно вирішили завести дитину”. Далі вона запропонувала своїм підписникам зробити “ставки” щодо того, хто це буде. Вибір був наступним: кіт, дитина, собака.

За словами Валерії Матрохіної, її попередня stories виглядає рівно таким чином, яким є її уявлення про майбутнє. Насамперед, вона мріє про такого кота, таку собаку і думає, що її біляві гени переможуть, і буде така ж, світла дитина. Але суто на даний момент, правильна відповідь така, що вони планують завести песика. А до білявої дитини і кота справа в житті ще дійде!

Переможниця МастерШеф-12 Валерія Матрохіна стане мамою

Після таких інтригуючих, повільних stories, які починалися з зацікавлених фраз, вона виклала цілий текст про те, якого собаку хоче мати в своєму житті. І це — пудель! Тому, Валерія Матрохіна звертається до всіх своїх читачів із питанням і проханням, щоб вони розповіли їй все про цих чудових тварин.

Насамперед, переможницю “МастерШеф-12” цікавить чи потрібно обов’язково робити пуделям щеплення: якщо так, то коли і які. Коли саме песика можна буде виводити гуляти на вулицю: після цих щеплень і не тільки… А також, у якому віці краще всього брати пуделя, чому вони почали коштувати так дешево.

“І все інше, щоб Ви хотіли знати самі, до того, як завели цього песика”, – пояснила Валерія Матрохіна.

Переможниця МастерШеф-12 Валерія Матрохіна стане мамою

Валерія Матрохіна стала справжнім відкриттям та переможницею 12 сезону шоу “МастерШеф” у 2023 році. Її шлях до слави та успіху був сповнений випробувань і рішучості, які зробили її тріумф ще більш значущим. Але дівчина зізнається, що сам факт перемоги — це ніщо без кропіткої праці.