Рубрики: Новини
03.09.2024 07:30

Щастя на півроку ціною у 100 тисяч: як розділили майно Гросу і Комков після розлучення і хто кого обманув

Відома співачка Аліна Гросу ошелешила шанувальників, коли повідомила про завершення стосунків з Олександром Комковим. Це й не дивно, адже їх шлюб протримався всього пів року.
Поділитися

Розлучення Аліна Гросу та Олександра Комкова стало справжнім шоком для шанувальників пари. Стосунки, які починалися з красивого кохання та не менш красивого весілля вартістю у 100 тисяч доларів, завершилося за пів року їх спільного життя. Співачка не стала приховувати деталей та зізналася, що стало причиною такого раптового рішення.

За словами жінки, Олександр знайшов собі іншу обраницю та чесно розповів про це дружині. Вона не стала його тримати та відпустила у нові стосунки. Щоправда, пізніше чоловік “нагулявся” та захотів повернутися додому, але Гросу не змогла пробачити зради.

Аліна Гросу розповіла, чим закінчилися стосунки з Олександром Комковим
Аліна Гросу розповіла, чим закінчилися стосунки з Олександром Комковим

Пізніше, Аліна розповіла іншу версію подій. А може, на молоду родину навалилося все відразу… Своїй аудиторії, артистка розповіла, що спільне життя стало справжнім випробуванням для закоханих. З часом, вона зрозуміла, що заробляє більше за обранця та перестала його поважати. З кожним днем, вони ставали більш чужими одне для одного. Можливо саме це підштовхнуло Комкова до зради.

Цікаво, що після розлучення, подарована на весілля батьками Гросу квартира у Москві, залишилась чоловіку. До речі, саме вони оплатили шикарне весілля пари. Батько зірки відразу розумів, що їх шлюб довго не протримається, але заради посмішки доньки, розщедрився на чималу суму.

Аліна Гросу розповіла, чим закінчилися стосунки з Олександром Комковим

Проте, що не робиться, робиться на краще. Зараз Комков має іншу дружину, яка народила чоловікові спадкоємця. Гросу також щаслива у шлюбі. Й хоча жінка досі не представила свого обранця аудиторії, більшість підозрює, що її чоловіком став Роман Полянський.