“Ми недалеко пішли”: 24-річна дружина Остапчука зізналася, як її батьки відреагували на їхню різницю у віці

Відома блогерка Катерина Полтавська розповіла, як її батьки відреагували на новину про зв'язок з українським шоуменом Володимиром Остапчуком.

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська стала третьою у паспорті чоловіка. Шанувальники жартують, що колись він замініть її ще молодшою дівчиною, проте сама блогерка впевнена, що назавжди запала в серце шоумена. Але, як до новини про стосунки зі значно старшим чоловіком відреагували батьки Полтавської? Адже не секрет, що тата та мама хочуть для своєї дитини найкращого.

Виявляється, звістка про 40-річного кавалера батьків не налякала. Вони й самі мають чималу різницю у віці – 13 років, тому подружжя підтримало любу донечку та побажало їй щастя з обранцем. Про це Полтавська розповідала на своїй сторінці в Instagram.

“Вони поставилися чудово до мого чоловіка. У моїх батьків різниця 13 років. Ми з 16 недалеко пішли”, – зізналася Катя.

Полтавська розповіла, як її батьки відреагували на стосунки з Остапчуком
Полтавська розповіла, як її батьки відреагували на стосунки з Остапчуком

А ось Володимир більше радіє тому, що зміг зірвати неціловану квіточку. За словами шоумена, на другому тижні стосунків, Катерина зізналася, що не мала відносини до нього. Він запевняє, що попри її недосвідченість та молодий вік, Полтавська проявляє себе як цілком зріла особистість. Більш, поспілкувавшись з коханою більш ближче, Володимир зрозумів, що вперше зустрів таку розумну дівчину.

Полтавська розповіла, як її батьки відреагували на стосунки з Остапчуком
Полтавська розповіла, як її батьки відреагували на стосунки з Остапчуком

Нагадаємо, нещодавно подружжя повідомило шанувальникам радісну новину – вони чекають на появу своєї спільної дитини. Щобільше, вже відомо на кого чекає пара. Перед новим роком, лелека має завітати до їх будинку з новонародженим хлопчиком, якого планують назвати Тимофієм. Й хоча вагітність жінки протікає не так легко, як того хотілося б, вона не збирається зупинятися на одній дитині та мріє про велику родину.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.