Рубрики: Новини
03.09.2024 15:55

“Є одна проблемка, Ви без авто прийшли”: Леся Нікітюк завітала на АЗС в одному халаті, бігудях і без “коліс”

Улюблена ведуча багатьох українців насмішила всіх, завітавши на АЗС у одному халаті та з бігудями на голові. Ще зірка просто забула своє авто.
Поділитися

Усіма улюблена, завжди усміхнена і позитивна телеведуча Леся Нікітюк завітала на АЗС (автозаправну станцію) у одному домашньому халаті та з бігудями на голові. На заправну станцію зірка завітала з самого ранку, щоб заправити паливом свій автомобіль, але єдине, що вона забула, це сам транспорт. Відео зі своїми пригодами на АЗС, Леся Нікітюк виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

На АЗС відому ведучу одразу впізнала касирка, яка здається, що працює там дуже давно. Вона одразу привітала Лесю Іванівну і зазначила, що та вже приїжджає на автозаправну станцію, як до себе додому. І запитала в Лесі Нікітюк, чи заправити її, як завжди, до повного баку. Зірка гордо повідомила, що так, але…

“Леся Іванівна, правда, є одна проблемка, Ви без машини прийшли”, – пояснила касирка знаменитості.

Після цих приголомшливих слів Леся Нікітюк просто очманіла. Вона заявила, що оце дійсно “ранок”. І вирішила, що оскільки вже прийшла, то потрібно заправити автомобіль, як не собі, так комусь.

“О, мужчіна, давайте я вас заправлю (чоловік спочатку не зрозумів і Леся Нікітюк вирішила пожартувати, сказавши, що сорочку в штани йому заправить). Повний бак палива Вам заправлю”, – пояснила телеведуча.

Утім, виявилося не все так просто, адже цей “мужчінчик” мав величезну вантажівку на 600 літрів баку. І Леся Нікітюк таки його “заправила”. Після цього, вона просто почала тікати з АЗС, бо з’явилися й інші чоловіки, які були не проти, щоб Нікітюк “заправила” і їх.

Звичайно, що все це відео — це один великий жарт, який Леся Нікітюк зняла з метою розповсюдження надання допомоги нашим захисникам. І детально розповіла, що і як потрібно робити. Позитив у зірки присутній завжди і тому, будь-що, вона може подати весело і круто.