“Було б на 1 букет більше”: Леся Нікітюк розповіла Анні Трінчер лайфхак, як розкручувати чоловіків на квіти

Хочете, щоб хлопці дарували вам більше квітів? Це дуже просто! Про цікавий лайфхак Анні Трінчер розповіла Леся Нікітюк. От телеведуча, наприклад, завжди може отримати 4 букети.

Квіти обожнюють всі. Вони подобаються навіть чоловікам, про що нам не дасть збрехати Олег Винник. Якщо навіть чоловік не любить отримувати квіти, то він точно в захваті від можливості дарувати їх красивій дівчині. Наприклад, неперевершеній Анні Трінчер!

Співачка похвалилася дуже розкішним подарунком від залицяльника — три букети червоних троянд, у кожному з яких білими трояндами викладені літери імені знаменитості. Кожен букет має величезні розміри! Важко навіть порахувати точну кількість троянд, які були використані у цій красі. Але навіть один букет містить щонайменше декілька сотень квітів.

Леся Нікітюк розповіла Анні Трінчер, як розкручувати чоловіків на квіти
Леся Нікітюк розповіла Анні Трінчер, як розкручувати чоловіків на квіти

Шанувальники зірки надзвичайно вражені таким подарунком. Найчастіше серед коментарів зустрічається просте, лаконічне, але найбільш доречне у цій ситуації “вау”. Також підписники зазначили, що вона заслуговує лише на краще і такі букети — найменше, що може зробити коханий для Трінчер. Але також знайшлося місце і дотепним коментарям.

Один з них залишив Слава Дьомін, припустивши, що це просто реклама оренди квітів для класних фото. Але що може розуміти чоловік? Ось Леся Нікітюк одразу відзначила, що на букетах написано “Аня”. А от якби Трінчер сказала, що її звати “Анна”, то мала б на один більше. Для ведучої, до слова, ця проблема не актуальна, бо Леся — унікальне ім’я, яке не можна скоротити. Тому залицяльникам Нікітюк варто перевірити свої гаманці.

Анна Трінчер похвалилася перед підписниками великими букетами троянд
Анна Трінчер похвалилася перед підписниками великими букетами троянд

Також співачка вкотре довела, що поєднання красивої жінки з красивими квітами дозволяє отримувати одні з найпопулярніших постів — понад 100 тисяч лайків усього за добу! Якби на фото був би ще й красивий котик, то лічильник, ймовірно, не витримав би.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.