Рубрики: Новини
03.09.2024 21:41

Одружись зі мною: Ольга Сумська сама освідчилася Борисюку, який після 5 років разом не кликав її заміж

Пара Ольги Сумської та Віталія Борисюка є однією з найкрасивіших в українському шоубізнесі. Але невже колись чоловіка довелося вмовляти на одруження? Сумська розповіла всю правду.
Поділитися

Історія кохання Віталія Борисюка та Ольги Сумської точно варта екранізації. Сценаристу навіть не доведеться додавати в сюжет деталі від себе, адже саме життя краще будь-якої вигадки. Ні, кохання з першого погляду між акторами не відбулося. Але подальші почуття мали таку велику пристрасть, що можуть затьмарити цей нереалістичний елемент популярних фільмів. А драма, яка періодично з’являлася в житті артистів, не поступається роботам найкращих сценаристів.

Перші стосунки Ольги були з актором Євгеном Паперним. Чоловік був старшим за Сумську на 16 років. Подейкували, що саме молода зірка стала причиною його розлучення з попередньою дружиною. Ольга всі ці припущення заперечувала. У шлюбі з Євгеном вона була недовго. Вже перші роки після одруження були непростими: постійні сварки, доходило навіть до того, що на Сумську Паперний підіймав руку! Зрештою дівчина просто не витримала шлюбу емоційно.

Після 28 років подружнього життя Ольга Сумська та Віталій Борисюк все ще шалено кохають один одного

Свого наступного чоловіка, який виявиться коханням усього її життя, Ольга зустріла ще бувши дружиною Євгена. Віталій одразу сподобався Сумській, але симпатія була лише дружньою. Та спільна робота над виставою “Кандід” зблизила Віталія й Ольгу. Між ними виникло кохання. Не спиняла ні наявність у Борисюка дружини Жанни, ні чоловік з 7-місячною дочкою, які очікували Сумську вдома. Обоє розуміли, до чого все йде, але першим у почуттях зізнався Борисюк.

Їхні стосунки були дуже пристрасними та помітними на всю країну. Але, попри це, Віталій довго не наважувався зробити коханій пропозицію. Він обдумував все багато місяців, аж поки після 5 років спільного життя Ольга не взяла все у свої руки. Тоді здавалося, що їхньому щастю нічого не зможе завадити, особливо після пережитої трагедії — втрати дитини під час вагітності.

Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний під час туру з виставою Кохання на трьох

Але життя — не кіно. Воно любить підкидати сюрпризи, часто неприємні. Такими були зради та суперечки. Звісно, подібні моменти неприємні. Але зірки впоралися з ними, а у 2021 році на 25 річницю шлюбу вирішили зіграти весілля вдруге. До слова, з Євгеном Паперним Віталій і Ольга такого сьогодні не конфліктують, а зберігають дуже теплі дружні та професійні стосунки.