Рубрики: Новини
04.09.2024 12:32

Тіна Кароль показала, що “витворяє” в танцювальному залі під свою нову пісню “Відчиняю”: схудла феноменально

Відома співачка Тіна Кароль готується до великого туру Україною та закордоном. Нині вона проводить репетиції в залі і хизується гарною фігурою.
Поділитися

Популярну співачку Тіну Кароль помітили усміхненою, активною та дуже вмотивованою на створення нових творчих робіт у одному з танцювальних залів столиці. Поки танцівники з її команди репетирували танець для чергового номеру, зірка крутилася перед дзеркалом і робила селфі. До того ж, Тіна Кароль “виробляла” це просто сидячи на підлозі в залі. Побачити відео “вибражань” співачки можна у її stories у соцмережі Instagram.

Для тренування цього разу зірка обрала спортивний облягаючий костюм: майку без рукавів та лосини. У свої 39 років вона виглядає дуже стрункою, красивою та спортивною. Тому звичайно, що може одягатися в такі облягаючі речі і при цьому не комплексувати і не перейматися ні про що. Цікаво, чи кожна жінка ще зможе в свої 39 років так “по стрибати” в залі, як це робить Тіна Кароль.

Нині на піку популярності пісня Тіни Кароль “Відчиняю”. Даний трек “розриває” музичні чарти (опубліковані списки найпопулярніших у визначений період медіа-продуктів). Так само під цей трек Тіна Кароль нині і проводить танцювальні репетиції в залі. Співачка явно готує щось дуже класне. Свої селфі вона робила також перебуваючи в образі і в емоціях від пісні “Відчиняю”.

Тіна Кароль показала, як танцює в танцювальному залі

Насамперед відомо, що на зірку чекають величезні тури і поїздки, як містами України, так і закордоном. Вона об’їздить більше, ніж 17 міст України та 9 міст за межами нашої держави. Чимало українців до її постів у соцмережі Instagram пишуть, що чекають її закордоном. Оскільки через події в нашій країні багато наших громадян продовжують лишатися за межами України. Всі ці тури припадають суто лише на осінь. Можна тільки уявити шалене життя, ритм і графік співачки! І не дивно, що в цьому темпі можна худнути і мати лише таку гарну фігуру.