Рубрики: Новини
05.09.2024 12:12

Який твій? Леся Нікітюк показала трендові халати, в яких можна робити закрутки: “консервована” мода 2024

Знаменита телеведуча Леся Нікітюк відправилася на ринок шукати собі халат у якому можна робити консервацію на зиму. Підібрати одяг для закруток вона запропонувала і всім господаркам.
Поділитися

Усіма улюблена, весела та завжди дуже позитивна телеведуча, акторка та блогерка Леся Нікітюк показала чергову цікаву новину. Зірка часто любить жартувати і говорити про консервацію. Те саме вона зробила і цього разу, зробивши нову світлину на ринку. Своє фото блогерка виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Невідомо, де саме прогулювалася знаменитість, тобто, на якому ринку. Вона просто зробила і опублікувала світлину на фоні безлічі жіночих халатів, які продаються під відкритим небом. Все це не якісь круті та брендові речі, а дійсно, звичайні халати з синтетичної або бавовняної тканини. І то добре, якщо це точно бавовна. Свій пост зірка підписала словами: “Який твій, коли робиш закрутки?”. Халатів Леся Нікітюк показала стільки, що знайдеться на будь-який “смак”, гаманець і для будь-якої домогосподарки.

Даний пост телеведучої, як і багато інших її постів, дуже сподобався її підписникам. У коментарях до допису вони написали, що так одразу і не сказати, який халат обрати, адже їх всі потрібно приміряти. Інші жінки написали, що не обрали б жодного, так як, немає халату — немає закруток. А точніше, не потрібно робити ці закрутки.

“У всьому винен халат…”, – по жартували фанати Нікітюк, які такі ж веселі, як і вона сама.

Відзначили прихильники зірки і те, що один із халатів, який весь у квадратиках, дуже схожий на бренд від Tiffany. Бронювати саме цей халат, після такого коментаря, почали і інші жінки, які є читачами Нікітюк.

“Амбассадор Хмельницького базару”, – саме так тепер говорять про відому телеведучу Лесю Нікітюк.

У багатьох фанатів Лесі Нікітюк просто очі “розбігаються” від такої краси.