Рубрики: Новини
06.09.2024 16:16

Як в кращих графських будинках: суддя “МастерШеф” Хіменес-Браво живе в котеджі на Київщині при свічках

Улюбленець багатьох українських жінок суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво живе в котеджі при свічках і всім задоволений у цьому житті. Йому добре в Україні.
Поділитися

В Україні шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий та суддя проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво проживає у шикарному двоповерховому будинку на Київщині без світла. Зірка використовує свічки, до того ж, які схожі на ті, що були в стародавніх замках і палацах. Про це він сам повідомив у своїй stories у соцмережі Instagram.

За його словами, вчора ввечері він хотів приготувати собі щось смачне на вечерю, але забув, що в Україні існують графіки відключення електроенергії. Так би мовити, забувся, де саме він живе, і що може елементарно не бути світла. Але, як завжди, Ектор Хіменес-Браво має позитивний настрій і хороше “налаштування” щодо того, що все буде добре. А ще він має ліхтарики, свічки та головне, газову плиту. Тому він все таки зміг вчора приготувати собі їсти.

Ектор Хіменес-Браво показав, як рятується за відсутності світла

Звичайно, що Ектор Хіменес-Браво не міг не показати, що саме він готує і як. А особливо, не поділитися рецептом смачної вечері зі своїми прихильниками і підписниками в мережі. Готувати Ектор почав із інтрижки, а саме з того, що обсмажив томати та цибулю на пательні. Потім вирішив додати квасолю, все перемішати і ще раз обсмажити. А це все “ішло” до того, що пізніше він “закинув” туди м’ясо та додав попередньо відварений рис. Усе добре перемішав і обсмажив до повної готовності. В окремій пательні приготував омлет, який потім додав до цієї ж страви. І все подав собі та своїм підписникам у мережі до столу!

“Вуаля, Ваша вечеря готова. І відключення не завадять”, – пояснив радісно суддя проєкту “МастерШеф”.

Слід зазначити, що не дивлячись на відключення електроенергії чи всіх інших теперішніх обставин, Ектор Хіменес-Браво дуже щасливий, що живе саме в Україні. Він безмежно любить свій будинок в Ірпіні, свою роботу та Київ. І нікуди не збирається звідти виїжджати.