“Бубік відправляється на балькон”: Ектор Хіменес-Браво знайшов кому віддати золотий фартух Олі Мартиновської

Чи можна потрапити на кухню Ектора Хіменеса-Браво без кулінарних навичок? Десятки кастингів "МастерШеф" довели, що це неможливо. Точніше, було дотепер, бо шеф вирішив зробити єдине виключення.

Ектор Хіменес-Браво — не тільки надзвичайно талановитий кулінар, а також дуже добра та чуйна людина. Він завжди хоче хорошого для всіх навколо, а особливо для тих, кому людська підтримка потрібна понад усе. Мова, звісно ж, про тваринок.

Суддя “МастерШеф” має двох песиків породи брюсельский грифон — Лупіта та Клопік. Кулінар часто ділиться спільними фото. А нещодавно Ектор навіть показав шанувальникам радісну подію: його Лупіта стала мамою.

Ектор Хіменес-Браво з Лупітою та Клопіком і Лупіта зі своїми дітками
Ектор Хіменес-Браво з Лупітою та Клопіком і Лупіта зі своїми дітками

Але вдома в Ектора є місце ще для одного улюбленця. Та кулінар вирішив взяти не породистого пса, а відкрив свою сім’ю для малесенького Бубіка. Відповідний коментар Ектор залишив на сторінці притулку ЗооПатруль UA, який розташований у його рідному Ірпені.

На жаль, хтось викинув песика разом з його братиками та сестричками в Одеській області. Через сильну спеку лише Бубік зміг дочекатися допомоги. Він вирізняється ніжністю та прагне отримувати любов від своєї людини. Тому Ектор не зміг пройти повз це оголошення.

Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво відгукнувся на оголошення про пошук дому для цуценяти
Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво відгукнувся на оголошення про пошук дому для цуценяти

Песик одразу припав до душі багатьом користувачам. Про нього навіть написав відомий блогер і волонтер Ігор Лаченков. Тому новина про те, що Бубік знайшов дім, та ще й у такої відомої людини, дуже потішила аудиторію.

В коментарях люди радісно написали, що песик “відправляється на балькон”. Також користувачі зазначили, що тепер Бубік буде дуже добре харчуватися. І ми теж не сумніваємося, що тепер у тваринки все буде чудово!

 

По відео можна помітити, що Бубік — дуже миле та активне цуценя, яке просто хоче бавитися та радіти життю, отримувати любов та турботу. Але таких малюків сьогодні є дуже багато, і навіть усі зірки України не зможуть їх прихистити. Тому, якщо давно мріяли про домашнього улюбленця, обов’язково завітайте до притулків.

Також нагадаємо, що уже сьогодні ви зможете подивитися другий випуск 14 сезону “МастерШеф”, де кулінари змагатимуться за місце у 20. Двоє учасників уже гарантували собі місце у проєкті завдяки золотим фартухам від Ектора та Володимира Ярославського. Оля ж свій нікому не давала, тому можна вважати, що він дістався милому Бубіку.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.