Рубрики: Новини
10.09.2024 19:21

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав розкішний сад у своєму котеджі: любить там снідати

Улюбленець жінок Ектор Хіменес-Браво показав у яких "ботанічних садах" розташований його будинок та яку красу він бачить кожного ранку з вікна своєї спальні. Навколо одна зелень і газони.
Поділитися

В Україні 52-річний канадський шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий та суддя проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, які розкішні сади має в своєму маєтку в Київській області. Як відомо, він проживає в двоповерховому приватному будинку в місті Ірпінь. Сьогодні зранку, 10 вересня, він показав, як прокидається і одразу іде до вікна своєї спальні дивитися на свій озеленений сад, а ще сосновий ліс, який розташований поруч із його будинком.

За словами Ектора Хіменес-Браво, сьогодні він вирішив прокинутися раніше, щоб піти прогулятися і по снідати десь не вдома. Це відчула навіть його домашня улюблениця Лупіта. Вона зрозуміла, що якщо прокинулися рано, значить точно кудись будуть йти. Відомий кухар показав, яка краса починається одразу ж за вікном його спальні. Насамперед, це зелені газони, різноманітні дерева і поруч ліс із дуже великими і старими соснами. Місце в якому він живе в Ірпіні нагадує цілий ботанічний сад. Навколо його великого будинку одна зелена зона і до того ж, зі всіх сторін.

Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав свій розкішний сад

По снідати разом із своїми песиками канадський кухар, який вже роками проживає в Україні, вирішив у місцевому закладі, неподалік свого будинку. І як виявилося, навіть тут можна замовити дещо особливе і натуральне: морепродукти (креветки) з листям салату і помідорами. Суддя “МастерШеф” зазначив, що навіть коли він не вдома, то намагається їсти і вживати виключно здорову їжу.

Разом із знаменитістю у кафе були і його улюблені песики. Ектор снідав на вулиці, а тому Лупіта та Клопік сиділи поруч, на вільному стільчику. Для них він замовив м’ясні булочки. Після цього шеф-кухар відправився на тренування до спортзалу. Потім ще раз погуляв із песиками і повернувся додому. За день він так втомився, що сьогодні ввечері нічого не готуватиме. А замовить собі щось…