Рубрики: Новини
11.09.2024 13:18

36-річна Леся Нікітюк засвітилася на ринку не сама: на Привозі була справжня сцена – “Що ви починаєте мені?”

Популярна ведуча Леся Нікітюк, яка завжди підіймає всім настрій, показала, як і що купила на ринку в Одесі. Зірка відвідала одеситку, яка вже стала легендою.
Поділитися

Одна з найпозитивніших телеведучих України Леся Нікітюк, яка нині продовжує вести програму “Хто зверху”, пішла на шопінг на Привіз. Це величезний продовольчий ринок, який знаходиться в історичному центрі Одеси. Як це було зірка показала у своїй stories в соцмережі Instagram.

Ведуча Леся Нікітюк відправилася до однієї з найпростіших і колоритних “лавок” в Одесі, яка називається “У Світулі”. Тут продаються морепродукти на будь-який смак і різні смаколики. Та і сама “Світуля”, тобто продавчиня, ще той “смаколик”. Дуже яскрава, гарна жінка, одеситка, допоможе кожному, хто до неї прийде, купити все необхідне і найсмачніше. Найважливіше у Привозі не сам шопінг, хоча це теж важливо, а відчути справжній місцевий колорит Одеси! Почути місцеві діалекти від самих одеситів, насолодитися їжею з моря, а ще отримати купу позитивних емоцій.

Ведуча Хто зверху Леся Нікітюк показала, як скупилася на ринку в Одесі

Як відомо у невеличку подорож до Одеси Леся Нікітюк відправилася разом із своїм песиком Рафіком. Вони поселилися в крутому готелі. У ньому номери виходять на самісіньке море. Звідти можна насолоджуватися гарними краєвидами Чорного моря, заходами сонця і світанками, але справжньої колоритної Одеси там не видно. Напевно тому, телеведуча і відправилася на Привіз.

У легендарної жінки на ринку в Одесі Леся Нікітюк купила смаколики з форелі, камбали і тунця. Їх вона взяла кілька штук. Ведучій продавчиня подарувала коробку шоколадних цукерок “Сонячний віночок”. Ще гуляючи ринком зірка придбала помідори, сир та тюльку. Все це їй загорнули в целофанові пакети, щоб вона могла донести покупки до готелю. Згодом ведуча показала, яким саме чином їй смакується все те, що вона придбала.