Рубрики: Новини
11.09.2024 19:39

Стабільність і вірність на все життя: Оля Полякова та її чоловік Вадим Буряковський святкують своє 20-річчя

Співачка Оля Полякова могла зробити з Вадимом Буряковським усе, що завгодно. Навіть збанкрутувати його. Але чоловік настільки був сміливим і закоханим, що заради Полякової пішов на все.
Поділитися

Популярна співачка Оля Полякова нині перебуває на гастролях у різних містах України, а її коханий чоловік, Вадим Буряковський знаходиться вдома. І саме під час цього, сьогодні, 11 вересня, у подружжя величезне свято. Насамперед, 20-річчя їхнього шлюбу. На Олі Поляковій чоловік одружився, коли їй було лише 23 роки. А от Вадиму Буряковському тоді було вже всі 39! Різниця у віці між ними становить 16 років. Не дивлячись на це, вони прожили і пробули вже в шлюбі цілих 20 років.

Раніше у проєкті “Дорослі дівчата”, де Ольга Полякова була ведучою разом із відомою журналісткою Машею Єфросиніною, вона повідомляла, що друзі Вадима Буряковського намагалися відмовити його від цього весілля. Причина — різниця у віці між нею і ним. Оточення тодішнього мільйонера вважало, що з часом Оля може просто його кинути. Нині всі ці люди, які відмовляли Вадима Буряковського від шлюбу з Олею Поляковою, шоковані, що вони стільки років прожили разом. Ще тоді чоловік сказав Олі одну фразу, яку вона пам’ятає по сьогодні: “Щастя вартує кожної секунди…”.

Звичайно, що якщо одружуватися з таким підходом, як це робив Вадим Буряковський, і з таким настроєм, то шлюб дійсно, що буде вдалим. Оля Полякова навіть підкреслила, що 20 років тому, чоловік так сильно в неї закохався, що йому було просто все одно, що буде і чим все це закінчиться. Співачка впевнена, що він був готовий до того, що вона може його і “роздягнути”, і збанкрутувати, і що завгодно. Але він все одно на це пішов, щоб отримати те щастя, яке тоді він відчував до неї.

Сьогодні ж, Оля Полякова вважає, що тоді таке могла зробити виключно смілива людина. І саме такої думки вона про свого чоловіка – Вадима Буряковського. Що в першу чергу — він є сміливим чоловіком. Ця неймовірна пара одружилася 11 вересня 2004 року. Вже тоді Буряковський був бізнесменом, навіть мільйонером. У їхньому шлюбі народилися двоє чудових дітей: 19-річна Марія і 13-річна Аліса.