Стабільність і вірність на все життя: Оля Полякова та її чоловік Вадим Буряковський святкують своє 20-річчя

Співачка Оля Полякова могла зробити з Вадимом Буряковським усе, що завгодно. Навіть збанкрутувати його. Але чоловік настільки був сміливим і закоханим, що заради Полякової пішов на все.

Популярна співачка Оля Полякова нині перебуває на гастролях у різних містах України, а її коханий чоловік, Вадим Буряковський знаходиться вдома. І саме під час цього, сьогодні, 11 вересня, у подружжя величезне свято. Насамперед, 20-річчя їхнього шлюбу. На Олі Поляковій чоловік одружився, коли їй було лише 23 роки. А от Вадиму Буряковському тоді було вже всі 39! Різниця у віці між ними становить 16 років. Не дивлячись на це, вони прожили і пробули вже в шлюбі цілих 20 років.

Раніше у проєкті “Дорослі дівчата”, де Ольга Полякова була ведучою разом із відомою журналісткою Машею Єфросиніною, вона повідомляла, що друзі Вадима Буряковського намагалися відмовити його від цього весілля. Причина — різниця у віці між нею і ним. Оточення тодішнього мільйонера вважало, що з часом Оля може просто його кинути. Нині всі ці люди, які відмовляли Вадима Буряковського від шлюбу з Олею Поляковою, шоковані, що вони стільки років прожили разом. Ще тоді чоловік сказав Олі одну фразу, яку вона пам’ятає по сьогодні: “Щастя вартує кожної секунди…”.

Звичайно, що якщо одружуватися з таким підходом, як це робив Вадим Буряковський, і з таким настроєм, то шлюб дійсно, що буде вдалим. Оля Полякова навіть підкреслила, що 20 років тому, чоловік так сильно в неї закохався, що йому було просто все одно, що буде і чим все це закінчиться. Співачка впевнена, що він був готовий до того, що вона може його і “роздягнути”, і збанкрутувати, і що завгодно. Але він все одно на це пішов, щоб отримати те щастя, яке тоді він відчував до неї.

Сьогодні ж, Оля Полякова вважає, що тоді таке могла зробити виключно смілива людина. І саме такої думки вона про свого чоловіка – Вадима Буряковського. Що в першу чергу — він є сміливим чоловіком. Ця неймовірна пара одружилася 11 вересня 2004 року. Вже тоді Буряковський був бізнесменом, навіть мільйонером. У їхньому шлюбі народилися двоє чудових дітей: 19-річна Марія і 13-річна Аліса.

Схожі статті

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.