Рубрики: Новини
11.09.2024 20:37

45-річна Маша Єфросиніна засвітилася не “при параді”: зірки теж можуть об’їдатися і чимось обливатися

Телеведуча Маша Єфросиніна показала себе у футболці з плямами. Все це вона описала однією смішною фразою. Видання "Сенсація" знає, де саме зірка забруднила свій одяг.
Поділитися

Не кожна зірка українського шоу-бізнесу наважиться на таке — показати і презентувати себе у брудній футболці з плямами. І звісно, що зробити це могла лише сталева жінка з “яйцями” – телеведуча, журналістка, продюсерка та авторка проєктів на YouTube Маша Єфросиніна. Сьогодні в своїй stories у соцмережі Instagram вона опублікувала світлину у футболці з плямами. Своє фото вона підписала наступними словами: “І трохи я, ваша Марійка, в засратій футболці”.

На світлині зірка лежить у кріслі-качалці в саду. Імовірніше всього, що це було минулими вихідними, коли Маша Єфросиніна разом із своїм 10-річним сином Олександром вирушили в гості до популярної співачки Олі Полякової. Як відомо, вони вже тривалий час є хорошими коліжанками. Тоді ж, Полякова зводила Єфросиніну в “баню”, нагодувала щойно спеченим хлібом, сиром і купую різних смаколиків. Імовірніше всього, що там Маша Єфросиніна свою футболку і забруднила. Також телеведуча публікувала спільне фото з Олею Поляковою у цій же садовій кріслі-качалці.

Ведуча Маша Єфросиніна показала себе в засратій футболці

Крім того, що Оля Полякова пече смачний хліб, вона ще й має велике домашнє господарство. Адже проживає разом із своєю сім’єю на шикарній віллі в Київській області прямо на березі Дніпра. І має достатньо землі, щоб заводити і вирощувати кого завгодно. Маша Єфросиніна разом із сином не могла не погуляти поруч із пухнастими вівцями та козами, які тримає Полякова. Це дійсно класний і цілющий релакс у наш час. І звичайно, що прогулянка двором передбачає забруднення одягу, як не намагайся залишитися “чистим”.

Нині навіть зірки українського шоу-бізнесу морально переживають складні часи. До Олі Полякової Маша Єфросиніна поїхала за “цілющими” вихідними після ночі з літаючими “мопедами”. І вона, і її син Олександр, залишилися задоволеними такою міні-поїздкою.