Рубрики: Новини
12.09.2024 08:20

Односельці Клавдії Петрівни все знали, але мовчали, а сусіди Винника гуляли на його весіллі: що кажуть люди

Будь-яка зірка має власні секрети. Та, здавалося б, глобальні речі, як особистість чи весілля, в цифрову епоху приховати неможливо. Але Клавдії Петрівні та Олегу Виннику це вдалося.
Поділитися

Клавдія Петрівна сьогодні є однією з найбільш обговорюваних зірок українського шоубізнесу. У світі схожі експерименти уже зустрічалися, але важко згадати аналогічний проєкт співачки, яка починала кар’єру інкогніто. Сотні тисяч шанувальників творчості Клавдії довго гадали, хто саме є власницею цього голосу, пропонуючи різні варіанти: від Маші Кондратенко до ШІ.

Але крапку у будь-яких суперечках і спекуляціях поставили концерти артистки у Палаці Спорту наприкінці серпня. Тоді дівчина розкрила своє обличчя, а разом з ним справжнє ім’я — Соломія Опришко. Тоді чимало людей сказали “десь ми вже це чули”. І справді, у мережі ще задовго до концертів Соломія згадувалася, як одна з можливих співачок, що ховаються за маскою.

Klavdia Petrivna (Соломія Опришко) на власному концерті в Палаці Спорту

Але для багатьох людей все обмежувалося просто здогадками. Проте не для жителів села Гірне, що на Львівщині. Вони точно знали, кому належить псевдонім Клавдії Петрівни. Багато односільчан Соломії знали її особисто ще з дитинства. Особливо це стосувалося молоді, яка разом навчалася та товаришувала зі знаменитістю.

Знали про все також викладачі музичного коледжу в Дрогобичі. Але всі також берегли секрет. Кожен з них тільки подумки сміявся, коли бачив чергову згадку про те, що не може дівчина, а тим паче молода, так співати. Але всі, хто хоча б раз наживо чув Опришко, чудово знали, що її співом можна зачаровуватися годинами.

Співак Олег Винник зі своєю дружиною та бек-вокалісткою Таюне

Дещо схожа ситуація була також в житті Олега Винника. Але він тримав у таємниці не власну особистість, а весілля із Таїсією Сватко, яка більше відома шанувальникам, як Таюне. Свято було надзвичайно масштабним і про нього односельці артиста чудово пам’ятають й досі. Але проводилося воно під суворим секретом, тому фанати Олега дізналися про все не одразу.