Хто така Соломія Опришко: який вигляд має Klavdia Petrivna без маски і чому її називають другою Іриною Білик

Дуже популярна і загадкова співачка Клавдія Петрівна на концерті з Артемом Пивоваровим показала своє обличчя. Уже відомо, хто та як запустив проєкт Klavdia Petrivna.

В Україні співачка Клавдія Петрівна з’явилася у 2023 році, а в вже на початку 2024 року вона очолювала чарти українських радіостанцій з піснею “Знайди мене”. Цього ж року, у лютому, співачка отримала нагороду у номінації “Дебют року”. Цей конкурс проводило видання “Лірум”. Отримувати цю нагороду на сцену вийшла співачка Маша Кондратенко. Вона відома своєю піснею “Ванька Встанька”. Підозрювали, що Клавдією Петрівною може бути саме вона, але це були лише здогадки, а не достовірна інформація. Саме так воно і вийшло, адже Клавдією Петрівною виявилася зовсім інша жінка.

Розкручувати себе, як співачку Клавдія Петрівна почала з соцмережі TikTok влітку 2023 року. Саме тоді почали з’являтися її перші пісні. Їх вона викладала короткими фрагментами. Популярність до неї прийшла дуже швидко, адже вже восени чимало людей знали Клавдію Петрівну з TikTok, вчили, співали і наспівували її пісні.

Слід зазначити, що на платформі Spotify у Клавдії Петрівни є понад 650 тисяч прихильників, а її відео в соцмережі Youtube набирають по 10-20 мільйонів переглядів. Це дійсно успіх, який говорить про велику зацікавленість людей у цьому таємничому образі і співачці, яка умисно приховувала своє обличчя. Мало співаків можуть похизуватися тим, що за такий короткий період часу змогли зібрати таку велику кількість прихильників і глядачів.

Клавдію Петрівну цитувала навіть дружина Володимира Зеленського, Олена Зеленська. Вона процитувала співачку, а саме її слова: “Лікарі кажуть, що це депресія, мама каже, що я — лінива”. Це відбулося на саміті перших леді та джентльменів під час того, як ішла мова про важливість ментального здоров’я у наш час.

Минулої суботи, 31 серпня, під час концерту на великій локації у палаці спорту в Києві Клавдія Петрівна зняла маску і показала всім своє обличчя. Нею виявилася 18-річна студентка Дрогобицького музичного коледжу імені Василя Барвінського Соломія Опришко. Сама дівчина є родом із села Гірне, Стрийського району, Львівської області.

Глядачі трішки були розчаровані, адже багато хто сподівався, що за всіма тими хустинками могла приховуватися якась відома людина, а не звичайна і ще дуже зовсім молода дівчина. Нині відомо, що музикою Соломія Опришко почала займатися з п’яти років. Все своє свідоме життя вона прожила у піснях, музиці і вивченні музичної грамоті.

Продюсером Соломії Опришко, яка зробила з неї Клавдію Петрівну, є Катерина Шевченко (співзасновниця лейблу NEBO Music). Більшості глядачам зовнішність Соломії Опришко нагадує усім відому і вже легендарну співачку Ірину Білик. У всякому разі так здається саме на перший погляд. І зачіска, і обличчя, і риси обличчя — все це дуже схоже на Ірину Білик. Особливо у її молоді роки.

Нині Соломія Опришко ще ніяких інтерв’ю пресі не надає. Як саме складеться доля проєкту з Клавдія Петрівна нині теж невідомо. Одними з найвідоміших пісень від Клавдія Петрівна є “Знайди мене”, “Лікарі кажуть”, “Я тобі брехала”, “Імператори”.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.