Рубрики: Новини
13.09.2024 13:34

Ектор Хіменес-Браво нарешті розповів, як став дідусем та де тепер його четверо онуків, – ніч була важка

Улюбленець багатьох українців і зірка телеканалу "СТБ" Ектор Хіменес-Браво наважився повідомити про вагітність своєї Лупіти і чотирьох її дитинчат. Про це шеф-кухаря запитували неодноразово.
Поділитися

Улюбленець глядачів телеканалу “СТБ” український шеф-кухар колумбійського походження та суддя проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво нарешті розповів про своїх онуків, яких йому народила Лупіта. Вона є улюбленицею Ектора і проживає разом із ним у його котеджі в Ірпіні вже п’ять років. Розповісти про першу вагітність своєї домашньої тваринки зірка телеканалу СТБ наважився лише вчора, 12 вересня. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За його словами, Лупіті нині вже п’ять років і раніше вона ніколи не мала цуценят. Ектор Хіменес-Браво дуже довго шукав їй пару, щоб отримати потомство. Ситуація змінилася, коли Лупіта познайомилася з псом на ім’я Грифон Чакі. Минуло трішки часу і суддя “МастерШеф” дізнався, що Лупіта вагітна. Виявилося, що у тварин також буває генетична несумісність і це є причиною всього того, що сталося далі. До цього додалося ще й аномально спекотне літо і Лупіті було дуже важко витерпіти і пережити свій стан. Але все минулося і вона народила трьох цуценят.

“Серед ночі сталося те, чого я точно не очікував — народилося четверте цуценя. Виявилося, що воно вже було мертвим”, – пояснив Ектор.

Труднощі з вагітністю улюбленого песика на цьому не закінчилися — вже наступного дня померло ще одне цуценя. Це сталося у зв’язку з тим, що воно мало вади серця. Потім Ектор Хіменес-Браво побачив, що з третім цуценятком теж відбувається щось не добре. Тому і воно, і сама Лупіта, майже тиждень пробули в реанімаційному відділенні ветеринарної лікарні. Цілодобово за їхнім станом стежили лікарі. Але і це не допомогло, дитинча загинуло.

В результаті у Ектора і Лупіти залишилася лише одна маленька крихітка. Утім, в неї теж були серйозні проблеми зі здоров’ям. Імовірніше всього, що і це цуценятко загинуло. Але про це Ектор Хіменес-Браво обіцяє розповісти у наступних своїх публікаціях.