“Моя дівчинка вагітна”: Ектор Хіменес-Браво зізнався, що чекає на поповнення та показав ту, яка при надії

Відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво очікує на поповнення в родині. Чоловік нарешті розкрив особистість тієї, хто порадує його крихітними дитинчатами.

Головний суддя наймасштабнішого кулінарного проєкту Ектор Хіменес-Браво майже нічого не розповідає про своє особисте життя. Шанувальники були спантеличені, коли він виклав УЗД-знімок у своєму фотоблозі, бо нічого не знають про його обраницю. Проте, вже зараз все стало на свої місця, адже чоловік зізнався, хто у його родині планує народжувати.

В Instagram кухаря з’явилися нові сторіс, у яких Ектор розкрив всі таємниці про вагітну жінку. Звичайно, зробив він це у власному стилі. Спочатку чоловік заінтригував підписників повідомленням, що стане не батьком, а дідусем.

Ектор Хіменес-Браво розповів про майбутнє поповнення в родині
Ектор Хіменес-Браво розповів про майбутнє поповнення в родині

Проте, коли на фото з’явилася його улюблениця Лупіта, все стало зрозуміло. Собака вагітна та чекає на народження маленьких цуценят. В докази цього, Ектора навіть виклав відео з УЗД тварини. Чоловік дуже радий, що його песики нарешті зроблять його дідусем, хоча підписники зазначають, що кулінару вже пора завести власних дітей.

“Моя дівчинка вагітна”, – написав кулінар.

Ектор Хіменес-Браво показав ту, хто принесе поповнення в його родину
Ектор Хіменес-Браво показав ту, хто принесе нові життя в його родину

Шанувальники підтримали кухаря у коментарях та вже чекають на гендер-паті. Вони поздоровляють молодих батьків та їх господаря, а також бажають легких пологів. Скоро сторіс Ектора заполонять фото маленьких онуків, тож для кулінарного контенту місця стане менше.

“Ура! Клопік стане батьком, а Ектор дідусем”, “Ектор, хто хоч буде? Дівчата? Хлопці? Чи будете тримати в секреті до останнього?”, “Хай у мамусі все буде добре! Пане Екторе, готуйте пелюшки і колиску”, “Чекаємо на гендер-паті”, “Нарешті дочекались, Ектор буде дідусем! А коли татком будете?”, – написали під дописом.

Схожі статті