Рубрики: Новини
13.09.2024 17:59

41-річний Амадор Лопес вперше зізнався, як отримав українське громадянство: “Вони допомогли мені”

41-річний хореограф з Венесуели Амадор Лопес вперше зізнався, як отримав українське громадянство. Чоловік більше 10 років намагався це зробити, і довелося нелегко.
Поділитися

Амадор Лопес — доволі відомий в Україні хореограф венесуельського походження, який дуже полюбився публіці за своє м’яке серце, доброзичливість, вміння налагоджувати взаємини з батьками, тощо. В нього прекрасні стосунки із українськими акторами, і з виконавцями, і здається, що така людина просто не може не жити собі ворогів.

Поки Ектор Хіменес-Браво ділився своїми думками на рахунок того, чи варто йому шкодувати, що він обрав будувати бізнес в Україні, одразу заявив про те, що він отримав паспорт цієї країни, а отже цілком та повністю їй належить, ні про що не шкодує і буде робити все що від нього залежить, аби допомогти побороти ворога.

Це надихнула багатьох глядачів, адже навіть ті, хто народився в Україні не завжди проявляли таку принциповість. Окрім того, Амадор не з чуток знає, що таке – бачити, як твоя Батьківщина руйнується.

Амадор Лопес розповів, як отримав українське громадянство

Омріяний український паспорт Амадора Лопеса

Нещодавно хореограф дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому вперше відповів, чи довелось йому щось робити для того, аби отримати омріяний документ. Адже боровся він за статус громадянина дуже довго.

“Говорили 15 тисяч доларів, але для тебе можемо і за 10. Але ні! Тому що я українець, я люблю цю країну і я стільки хочу зробити, я стільки вже роблю, щоб бути гідним громадянином України. Це була дуже складна схема, але в підсумку я зміг достукатися”

Нагадуємо, що ці 2 роки Амадор Лопес брав активну участь у різних благодійних ініціативах, виступав з українськими акторами та виконавцями та збирав кошти для захисників. З України він виїжджав лише разом з творчим колективом, і швидко повертався назад.

Окрім того, в інтерв’ю він розповів про величезну суму боргу, яку на даний момент немає, і яку досі доплачує. Поки що зірці не вдається закрити дане питання.