“Через 20 років він не змінився”: Дженніфер Лопес вдруге розлучається з Беном Аффлеком після 2 років шлюбу

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек завжди були однією з найкрасивіших зіркових пар у світі. Та чому вже вдруге вони не можуть побудувати спільного щастя, розлучаючись за кілька років спільного життя?

Лише кілька днів тому Дженніфер Лопес помічали з обручкою на пальці. Здавалося, що чутки про труднощі в стосунках між акторкою та її чоловіком Беном Аффлеком якщо не надумані, то перебільшені. Але вже сьогодні у реєстрі Вищого суду Лос-Анджелеса помітили запис, згідно з яким зірки офіційно розлучаються. Через те, що пара ніяк не висвітлювала свої проблеми, для шанувальників таке рішення стало здивуванням. Але далеко не для всіх.

55-річна Дженніфер Лопес подала на розлучення з Беном Аффлеком
55-річна Дженніфер Лопес подала на розлучення з Беном Аффлеком

Натяки на можливе розставання з’являлися уже дуже давно. Наприклад, чутки про абсолютно різний підхід до публічного життя вирували в інфопросторі ще на початку цього року. Хоча вони були відомі ще раніше, до возз’єднання пари. Бен — абсолютний противник уваги з боку медіа та всіляко намагається від неї відмежуватися, оскільки вона викликає у нього дискомфорт. Але Дженніфер має протилежну думку, тому Аффлек намагався знаходити компроміс.

Вочевидь, прийти до згоди парі не вдалося. Вони вже деякий час жили окремо та виставили на продаж спільний маєток. Також Бен і Дженніфер декілька разів окремо з’являлися на публіці та навіть під час важливих подій, серед яких вечірка до дня народження співачки, де не помітили актора.

Свій день народження у липні Дженніфер Лопес святкувала без Бена Аффлека
Свій день народження у липні Дженніфер Лопес святкувала без Бена Аффлека

Можливо, причина саме в різних поглядах на публічність. А може ховається також в іншому, бо Лопес зазначала, що єдиною причиною їхнього повторного розлучення може стати зрада з боку коханого. Але якщо люди просто не сходяться характерами чи в поглядах на важливі речі, то це цілком може бути фактором, який призведе до розриву. Не врятує навіть кохання.

А Дженніфер говорила, що вони з Беном ніколи не припиняли кохати одне одного. Тому їхнє возз’єднання через багато років було для шанувальників не меншим щастям, ніж для закоханих. Але протрималося це щастя, на жаль, недовго.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.