Рубрики: Новини
13.09.2024 21:59

Дружина має сидіти вдома і слідкувати за домом: Славія розповіла, яким був шлюб з Дзідзьо – діток не хотів

Славія розповіла, яким був її шлюб з Дзідзьо. Шляхи пари розійшлися, але співачка розкрила, як саме до неї ставився екс-обранець. Виконавець відреагував.
Поділитися

Разом ці двоє були майже 20 років. Вони пройшли етап юності, молодості і обидва виросли як професіонали. Коли Михайло та Ярослава були одруженими, то на екранах здебільшого з’являвся лише чоловік.

Але після рішення про розлучення все кардинально змінилося, і на світло вийшла Ярослава. Ще за декілька років до цього вона в інтерв’ю говорила про те, що жінка має сидіти вдома та слідкувати за господарством.

Slavia розповіла, яким був її шлюб з DZIDZIO

Slavia розповіла, яким був її шлюб з DZIDZIO

Але вже через декілька років стало зрозуміло, що співачка не розповідала, що відчувала насправді. Вже тоді вона мріяла про музичну кар’єру, але була вимушена миритися з позицією чоловіка, який не хотів мати конкурента під власним дахом.

У своєму ексклюзивному інтерв’ю Славія розповіла, що Михайло не тільки не бажав для своєї дружини роботи на сцені, але і всіляко намагався зупинити її на цьому шляху.

Окрім того, вона зазначила, що чоловік не хотів дітей. Принаймні, ніколи про це їй не говорив, через що в них так і не з’явилися спадкоємці. Можливо, якби в родині сталося поповнення, все склалося би інакше.

Slavia розповіла, яким був її шлюб з DZIDZIO

Ставалися негаразди і через Ольгу Цибульську. Співачка визнала, що її дійсно турбували плітки про їхній роман, і вона ображалася на свою колегу за те, що там підігру вала чуткам, а не спростувала дану інформацію. Співачка відповіла Ярославі публічно із сарказмом, але вже через декілька тижнів до мережі злили інформацію про чоловіка Цибульської, і зробив це журналіст, з яким спілкувалася Ярослава.

Зараз вона розлучена, будує музичну кар’єру, говорить про майбутнє України і дає невеличкий виступи. Михайло не пішов з її життя повністю і на даний момент навіть підтримує її інформаційно. Що з цього вийде буде зрозуміло лише згодом. Варто відзначити, що обидва натякали на нові стосунки в їхньому житті.