“Слава Богу за все”: Олександр Пономарьов привітав себе на 51-річчя — Білик відреагувала, Дзідзьо промовчав

День народження — чудове особисте свято. І дещо прикро, коли з ним вітає лише мобільний оператор. Олександр Пономарьов був досить близьким до такої ситуації.

Олександр Пономарьов — це легендарна постать для української музичної сцени. Його пісні досі лунають в наших плейлистах та відгукуються в наших серцях. Сьогодні співак святкує своє 51-річчя. Майже опівночі артист почав день з привітання самого себе, виклавши пост із досить лаконічним підписом “Слава Богу за все”.

Найдивніше у цьому — невелика кількість людей, які вирішили привітати артиста. А зірок так взагалі можна перелічити на пальцях однієї руки. Серед найвідоміших артистів в коментарях відзначилися лише Дядя Жора та Ірина Білик. Співачка залишила своєму колезі дуже ніжне та гарне привітання майже одразу після публікації посту.

“Многая літа! Вітаю тебе, дорогенький!”, — написала під дописом пані Ірина

Олександр Пономарьов опублікував допис на честь свого 51 дня народження
Олександр Пономарьов опублікував допис на честь свого 51 дня народження

Анатолій Анатоліч вирішив обмежитися лайком в процесі гортання стрічки. А Дзідзьо вирішив обмежитися… нічим. Хоча від друга та навіть просто людини, з якою Пономарьов регулярно проводить концерти та займається благодійністю, ми очікували дещо більшого. Можливо, у Дзідзьо просто є якийсь грандіозний сюрприз?

Але найціннішими завжди є привітання від близьких людей. Ми не знаємо, хто вітав співака особисто, але це, ймовірно, зробили всі близькі люди, включно з Дзідзьо. Та чомусь ніхто не зробив цього в мережі. Наприклад, жодного коментаря, посту чи сторіс немає від пасербиці Олександра Зої Мозгової, яка нещодавно зробила камінг-аут. Хоча сам співак регулярно у себе на сторінці вітає Зою з днем народження та днем доньки.

Привітання Олександра Пономарьова для доньки Зої від шлюбу з Оленою Мозговою
Привітання Олександра Пономарьова для доньки Зої від шлюбу з Оленою Мозговою

Звісно, привітання не обов’язково повинні бути публічними. Бо не всі люди люблять говорити про всі аспекти свого життя. Можливо, своїм дописом Пономарьов хотів отримати увагу саме від шанувальників. На момент написання статті під дописом легендарного українського співака зібралося трішки більш як 100 коментарів із привітаннями. Якщо хочете зробити приємно одному з найкращих голосів українського шоубізнесу, то можете до них приєднатися.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.