Рубрики: Новини
14.09.2024 14:59

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.
Поділитися

Як відомо, Марія Назарівна Яремчук вже багато років не виступає на великій сцені. Хіба що виконавиця зробила виключення для Євробачення і минулого року вийшла до глядачів у Ліверпулі.

Останній рік вона була зайнята виробництвом документального фільму про її батька Назарія Яремчука і зібрала дуже позитивні відгуки зі сторони глядачів. На даний момент стрічку показують в кінотеатрах та різних стрімінгових платформах.

Марія Яремчук публічно розповіла про свої почуття

Марія Яремчук публічно розповіла про свої почуття

У цій непростій справі Марію підтримала велика кількість зірок, а тому на їхніх особистих сторінках соціальній мережі Instagram регулярно з’являються нагадування про те, що варто подивитися даний продукт.

Марія Яремчук тим часом також дарма не гає часу і днями опублікувала публікацію, яку присвятила людям, що до єдналися до створення цієї стрічки, і до кожного звернулася окремо.

Усі перелічені люди напряму відносяться до тріумфу артистки і команди і як ніхто добре розуміють, наскільки непростим, але захопливим цей шлях був.

На цей раз Олександр Пономарьов, ім’я якого постійно зв’язують з артисткою, залишився не при справах. Нагадуємо, що не так давно зірка стала матір’ю, і чоловіку почали прописувати батьківство над її дитиною. Подейкували, що Олександр Пономарьов дійсно може бути татом. Після тривалої паузи Марія Назарівна вийшла на зв’язок і заявила, що насправді їх нічого не пов’язує, а її коханому подібні чутки чути просто неприємно.

У твою чергу Олександр Пономарьов також зробив заяву, і вперше зізнався, що в нього є обраниця. Для дитини Марія Назарівна він в свою чергу став хрещеним батьком. Хоча до цього зірки не бачилися більше п’яти років. Можливо налагодженню такого зв’язку посприяли якраз плітки в мережі.