Рубрики: Новини
14.09.2024 19:37

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.
Поділитися

Регіна Тодоренко — черговий феномен українського телебачення. Вона довго виступала на сцені та продюсувалася Наталією Могилевською. Втім, справжню славу їй вдалося отримати завдяки шоу про подорожі. Провівши декілька сезонів, вона стала взнаваною далеко за межами України, і потім швидко прийняла рішення про переїзд до Москви.

Публіка була вражена тим, наскільки Регіна Тодоренко легко поводилася після 24 лютого. Вона не тільки не підтримала своїх співвітчизників та батьківщину, але і транслювала елітний образ життя соціальні мережі та насолоджувалася моментом.

Світлана Тарабарова висловилася про Регіну Тодоренко

 Світлана Тарабарова висловилася про Регіну Тодоренко

Потім колеги Регіни неодноразово розповідали, як намагалися достукатися до неї. Серед них були Коля Серга, Антон Птушкін, а також Світлана Тарабарова. З останньою в них довго були дружні стосунки. Звичайно, 2 роки тому все зруйнувалося між ними.

Тепер вже Тарабарова заявляє, що не хоче займатися публічним осудом, так як не хоче згадувати в українському інформаційному просторі таких особистостей як Регіна. Іронічно, але продовжують обговорювати зраду таких зірок, українські знаменитості нагадують про них публіці і допомагають їм залишатися відомими.

Тарабарова підкреслила, що так як стратегія не спрацювала, і велика кількість російських зірок та зрадників просто проігнорувала все, що відбувається, немає ніякого сенсу говорити про них, так як користі нуль, а от шкоду це приносить.

“Спочатку всі дивилися на російських артистів і лідерів думок, шукали підтримки чи засудження, якоїсь реакції, але зараз, на третьому році, вже зрозуміло, що це нічого не змінить. То навіщо ми знову тягнемо в наш інфопростір росіян?”

Таким чином Світлана дала зрозуміти, що дана стратегія абсолютно не ефективна і навіть деградує український медіапростір, і хтозна, можливо подала іншим приклад.