Рубрики: Новини
16.09.2024 18:27

Її елітний автопарк: Ірина Білик показала машину своєї мрії – одна за 55 тисяч доларів уже стоїть у гаражі

Співачка Ірина Білик оприлюднила фото, де позувала на тлі дорогої та дуже незвичайної машини, дизайн якої викликає чимало суперечок серед автолюбителів та критиків.
Поділитися

Ще до початку війни у ​​2021 році в інтерв’ю Маші Єфросініній у програмі “Мій секрет” співачка Ірина Білик розповіла, що в її елітному автопарку вже міститься три автомобілі. На одній машині марки Nissan співачка зазвичай забирала молодшого сина Табріза з дитячого садка та возила його на прогулянки.

Ірина Білик показала свій елітний автопарк

На гастролі артистка завжди вирушала на білому бусі марки Mersedes, в якому можна комфортно відпочити під час переїзду, але найулюбленішою машиною в автопарку Білик був електромобіль марки Tesla Model 3, вартість якої на той момент складала 55 тисяч доларів. У сюжеті співачка зізналася, що саме в цьому автомобілі вона почувається дуже комфортно та спокійно.

Ірина Білик показала свій елітний автопарк

А напередодні Ірина Білик зацікавила фото, де позувала на тлі агресивного електричного пікапа моделі Tesla Cybertruck. Зазначимо, що машина має дуже незвичайний дизайн, який свого часу викликав багато обговорень і суперечок не тільки в автолюбителів, а й у критиків через свою геометричну і незграбну форму, яка надає електро пікапу злегка агресивний вигляд. Водночас багато хто вважає машину дуже стильною, надійною та функціональною. Можливо, це й залучило Ірину до цієї моделі.

У кадрі знаменитість з’явилася в стильному чорному образі під стать авто. Ірина стояла на тлі Tesla Cybertruck у незвичайній чорній сорочці у стилі оверсайз із рюшами на рукавах та мікро-шортах доповнених щільними колготками.

Ірина Білик показала машину своєї мрії

“Як підписати фото? – кокетливо поцікавилася співачка у шанувальників.

У Мережі відразу відреагували. Багато хто відзначив, що машина дуже підходить Ірині. А що ви скажете з цього приводу?