“Дівчино, вам знову 18-ть?”: Ірина Білик вразила кардинальним омолодженням – все виправив правильний макіяж

Співачка Ірина Білик, яка довгий час мовчала про свої пластичні операції, продемонструвала, як за допомогою звичайного макіяжу можна виглядати щонайменше на 30 років молодше.

Довгий час співачка Ірина Білик не розповідала про свої пластичні операції, хоча багато її шанувальників здогадувалися про це. Вперше артистка заговорила про них на інтерв’ю з Машею Єфросініною у програмі “Моя правда”. Тоді Білик розповіла, що ще в молоді роки зробила собі блефаропластику повік та виправила горбинку на носі, яка її завжди дратувала. Потім були лише регулярні візити до косметолога.

Ірина Білик засвітилася у компанії знаменитих українських красенів
Ірина Білик засвітилася у компанії знаменитих українських красенів

Якщо порівняти фотографії артистки на початку кар’єри і зараз, можна помітити, що Ірина підкоригувала форму губ і вилиць, а також поправила овал обличчя. За нинішніми мірками, це можна вважати звичайними доглядовими процедурами, якими користуються більшість жінок після 40 років. Однак, не можна забувати і про магію макіяжу, за допомогою якого можна легко скинути кілька десятків років. Так, напередодні 54-річна Ірина Білик продемонструвала це на власному прикладі.

Після публікації відео, де артистка постала у всій красі, у коментарях писали, що візуально Білик стала виглядати на 35 років молодшою.

“Дівчино, вам знову 18?”, – написала одна з прихильниць.

Нагадаємо, що у 2023 році Ірина Білик, яка обожнює експеременувати із зовнішністю, записала кілька барвистих роликів із популярним візажистом із Києва Єгором Андрюшиним. Молода людина запропонувала їй кілька абсолютно нових образів, які справили на публіку приголомшливий ефект.

54-річна Ірина Білик довірилася молодому візажисту
54-річна Ірина Білик довірилася молодому візажисту

Пізніше Андрюшин зробив Ірині сюрприз і подарував їй набір своєї доглядової та декоративної косметики. Зважаючи на все, без уроків макіяжу тут теж не обійшлося. Тепер Ірина легко може це зробити сама. Виходить дуже ефектно!

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті