Рубрики: Новини
16.09.2024 20:10

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.
Поділитися

Нещодавно стало відомо, що зіркова пара артистів – Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян разом із колективом вперше за довгий час вирушили на тривалі гастролі до США. У щільному графіку виступів подружжя знаходило час для романтичних прогулянок, про що із задоволенням розповідало у своїх соціальних мережах.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян засвітилися у США

Так, напередодні в Інстаграм Антоніни Матвієнко з’явилася цікава фотографія, зроблена на тлі Капітолія у Вашингтоні. У кадрі подружжя позувалося разом. На Арсені були легкі штани та футболка з патріотичним принтом. Доповнили образ оригінальний головний убір та сірі кросівки. Наряд Тоні був барвистішим. Для прогулянки з чоловіком Вашингтонськими пагорбами співачка обрала стильний смугастий костюм піжамному стилі, який складався з широких шортів і об’ємної сорочки. Завершили модний образ білі кросівки на масивній підошві. Зазначимо, що Матвієнко виглядала в даному образі неймовірно стильно.

Стильні Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян засвітилися у Вашингтоні

Нагадаємо, що в одному зі своїх нещодавніх інтерв’ю для “ЛюксФМ” Антоніна Матвієнко зізналася, що після смерті мами – легендарної української співачки Ніни Матвієнко, за два місяці вона схудла на 10 кг. Незважаючи на сумний привід, це не могло не втішити артистку, яка довгий час не могла скинути зайву вагу. У розмові з журналістами співачка зізналася, що вперше стала собі подобається. Не залишив поза увагою перетворення дружини та Арсен Мірзоян. Співак зазначив, що Тоня стала “такою, як колись була”.

Зазначимо, що зміни у зовнішності надихнули артистку на модні експерименти і вона вперше знялася у фотосесії в образах, у яких раніше ніколи не з’являлася, що справило на прихильників приголомшливий ефект.

42-річна Тоня Матвієнко вразила новий іміджем