“Вона боролася до останнього”: Камалія розсекретила причину смерті Ніни Матвієнко — тримала її в секреті

Відома українська співачка Камалія прийшла попрощатися з Ніною Матвієнко та дала ексклюзивний коментар на рахунок покійної артистки. За словами зірки, Ніна Митрофанівна хворіла декілька місяців.

9 жовтня родина Ніни Матвієнко повідомила про те, що вона пішла з життя. Сталося це вночі чи в ранку досі невідомо, як і причина її смерті. Для більшості шанувальників її відхід став дуже раптовим. Фанати буквально навіть не думали, що зірка може так несподівано піти від них. Втім, це сталося і завдало великого болю усій Україні, адже померло серце української пісні.

11 жовтня відбулося прощання з артисткою у київській філармонії. Вшанувати пам’ять Ніни Митрофанівни прийшли відомі зірки, політики та її пошановувачі її творчості.

Камалія розповіла, що відбувалося зі здоровʼям Ніни Матвієнко

Родина попрощалася з Ніною Матвієнко. Кадр з церемонії. На знімку зять артистки Арсен Мірзоян

Зокрема, журналістам вдалося поспілкуватися з Камалією, яка також була присутня на церемонії. Зірка дала ексклюзивний коментар, в якому розповіла, коли стало зрозуміло, що Матвієнко гіршає.

Так, співачка заявила, що про хворобливий стан знаменитості стало відомо вже в серпні, однак вона боролася з цією проблемою самостійно і приховувала правду від оточуючих.

“Я навіть не підозрювала нічого. Вона не казала нікому нічого. Ніхто не знав. І вже в серпні… Ніхто не знав взагалі. І вже в серпні їй стало погано. І вона не хотіла, щоб хтось знав. Вона боролася до кінця”, –заявила Камалія.

Артистка Валентина Ковальська каже, що Ніні Матвієнко зробили операції на підшлунковій залозі та нирках. Співачка надсилала їй фото з лікарні. Зірка виглядала добре, але її довге волосся було коротко підстрижене.

“Я знала, що вона лежить у лікарні, що їй зробили операцію, але була впевнена, що її витягнуть. Уточнення, на що саме хворіє, не було. Я думала: ну буває, вік. Підтримувала, надсилала всякий гумор”

За її словами, вона навіть побачила Ніну Митрофанівну перед смертю. Жінка сиділа в кріслі, мала підстрижене волосся, але в цілому виглядала добре. пані Валентина була впевнена, що Матвієнко прийде до тями і повернеться на сцену. Втім, цього не сталося.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.