Рубрики: Новини
16.09.2024 21:30

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.
Поділитися

Бути гарною завжди та всюди, навіть вдома, коли ніхто не бачить. Але в першу чергу для себе. Як це можливо показала українська співачка Злата Огнєвіч. Для цього вона зняла відео і презентувала чудовий спортивний look, який можна носити вдома, по будинку, на подвір’ї чи в своєму саду. Відео вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

З самого початку зірка була в темно-синьому халаті з шовку, чорній білизні та білих літніх домашніх капцях. Для дому вона підібрала суто чорні спортивні штани з білими смужками по боках. А ще довгу спортивну куртку такого ж кольору і з такими ж смужками. Одягати кофту чи футболку вона не стала. Під цією спортивною курткою вона лишила чорний топ і більше нічого. До того ж, топ досить мініатюрний.

Найцікавіше це те, що під весь цей стиль Злата Огнєвіч одягла туфлі з вузьким носком і з підборами. Так-так. Саме під спортивні штани та спортивну куртку — туфлі на підборах. Якщо потрібно швидко вийти в магазин, то таким чином даний look із домашнього варіанту вже може стати образом для виходу в “світ”. Сумку до цього всього Огнєвіч підібрала також не спортивну, а більш таку, з якою і в офіс можна поїхати.

Завершила знаменитість весь свій стильний образ дорогоцінними прикрасами. Насамперед, трьома різноманітними кольє, які чудово пасують під її чорний топ. Одна прикраса суто рівна, дві інших — з різним цікавим плетінням. Злата Огнєвіч не закриває свої коментарі, а тому можна побачити, що про її образ думають її ж прихильники. Сама Огнєвіч про свій образ говорить наступне: “Впевненість і сила всередині тебе – використай їх, щоб підкорити нові вершини цього тижня!”.

Підписники зазначають, що такий спортивний костюм, а особливо під туфлі, був модний у 90-х роках. Чимало людей запитують в зірки, де саме вона купувала цей костюм, бо хочуть і собі такий же придбати. Фанати Злати Огнєвіч підкреслюють, що в такому образі вона виглядає дуже молодіжно, елегантно, ніжно та шикарно.