Рубрики: Новини
17.09.2024 14:30

Причесаний та ошатний: у Мережі з’явилося свіже фото Олега Винника з красивою жінкою – “Все ще попереду”

Засновниця фан-клубу Олега Винника Валерія Барон оприлюднила свіже фото артиста, на якому його просто не впізнати. Як змінився співак після раптового повернення до українського шоу-бізнесу.
Поділитися

Місяць тому співак Олег Вінник, який понад два роки відсиджувався у Німеччині, оголосив про своє повернення до українського шоу-бізнесу. Першою цю новину повідомила засновниця та керівниця його фан-клубу Валерія Барон. Однак замість радісних коментарів на артиста обрушився шквал критики не лише від слухачів, а й від зіркових колег.

Після цього Олег Винник записав кілька онлайн повідомлень, а також з’явився в ефірі програми Олексія Суханова “Говорить вся Україна”, де йому були задані гострі питання, на які він так і не зміг відповісти. Весь цей час за артиста продовжувала віддуватися Валерія Барон, яка щосили намагалася обілити репутацію співака, що помітно похитнулася.

Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення

Так, днями у мікроблозі найвідданішої фанатки Олега Винника з’явилося свіже фото, на якому вона позувала разом зі своїм кумиром. Зважаючи на все, знімок було зроблено напередодні під час її візиту до Берліна. У кадрі співак позував у блакитній сорочці із сонцезахисними окулярами. Його волосся було розчесане і акуратно зібране в хвіст. Доповнили образ прикраси на шиї та зап’ясті. Валерія на зустрічі з кумиром з’явилася у стильній вільній сукні, з гарним укладанням та макіяжем.

У Мережі з’явилося свіже фото Олега Винника з красивою жінкою

У коментарі до фото Валерія Барон повідомила, що у неї із Винником відбулася “важлива зустріч”, під час якої вони обговорили багато важливих питань. Зважаючи на все, вони стосувалися творчості та майбутніх планів.

“Все ще попереду …”, – написала віддана прихильниця.

Зазначимо, що Олег Винник виїхав із України у перші дні війни. Разом зі Таїсією Сватко артист перетинав кордон у машині дружини колишнього продюсера Олександра Горбенка. Пара прибула до Німеччини, де мали квартиру, в якій й проживають донині. Про те, як виглядає житло Народного артиста України, можна побачити на відео, яке він записував напередодні виходу нової пісні “Мої люди”.

Олег Винник з’явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник розвів справжній город на балконі у Німеччині