Рубрики: Новини
17.09.2024 15:35

Гросу випадково засвітила справжнє обличчя 54-річної Білик: що ховається за великими темними окулярами

Під час туру містами США співачка Аліна Гросу записала відео, на якому випадково засвітила свою хрещену маму Ірину Білик без окулярів. Що ховається за темним склом?
Поділитися

Нещодавно у США відбувся великий концертний тур, у якому брали участь багато українських артистів. Дехто з них уже давно живе за кордоном, хтось прилетів з України. Так, співачка Аліна Гросу, яка наприкінці 2022 року переїхала до Лос-Анджелеса (США), оприлюднила відео звіт, де коротко поділилася своїми емоціями від виступів та довгоочікуваної зустрічі з колегами.

Аліна Гросу з США нарвалася на критику найвідданіших фанатів

“Це був неймовірний тур із миллиардом яскравих моментів. Можна навіть написати книгу по тому як все відбувалося…”,- написала артистка.

У ролику, опублікованому Аліною у соціальних мережах, було багато кадрів, записаних під час перельотів, виступів та у гримерках.

На одному з них засвітилася хрещена мати артистки – Ірина Білик. На відео співачка з’явилася без темних окулярів і, зважаючи на все, без щільного шару гриму. Вперше за довгий час можна було розглянути її натуральне обличчя, яке трохи змінилося після пластики.

Аліна Гросу показала, як насправді виглядає 54-річна Ірина Білик

Нагадаємо, що довгий час Ірина Білик не коментувала чутки про свої пластичні операції. Вперше знаменитість зізналася про це у 2021 році у програмі “Мій секрет” з Машею Єфросініною. Тоді Білик розповіла, що ще на початку кар’єри трохи підправила повіки, які нависали над очима і робили погляд “сумним”, а також позбулася горбинки на носі, яка їй дісталася від прадіда з грузинським корінням. За словами Білик, більше жодних хірургічних втручань у неї не було. Проте, судячи з останніх фото, артистка регулярно підколює собі губи та вилиці, а також старанно намагається зберегти свій природний овал обличчя.