“Все 50 на 50”. Аліна Гросу розповіла про шлюб з новим чоловіком: крутого весілля не було і прислуги немає

Популярна українська співачка Аліна Гросу розповіла про шлюб з новим чоловіком. Виявляється, що як вперше у артистки не було крутого весілля і прислуги також немає.

Адже співачка переїхала до Сполучених Штатів Америки 2 роки тому, і одразу заявила про те, що жити там вельми дорогу навіть для неї. Відомо, що зірка виросла у багатій сім’ї і мала у чому собі відмовляла з дитинства. Її перше весілля з московським бізнесменом було в неймовірно розкішним

Батьки співачки влаштували їй торжество у Італії. Звучали такі цифри як сто тисяч євро. Але сам шлюб не про тривав навіть півроку. Пара розійшлася, а згодом у житті Аліни з’явився Роман Полянський. На даний момент публіка впевнена, що саме він є другим чоловіком артистки.

Аліна Гросу розповіла, як почувається у новому шлюбі

Аліна Гросу висловилася про свого таємного чоловіка
Аліна Гросу розповіла, як почувається у новому шлюбі

Співачка навідріз відмовляється показувати свого коханого, але нещодавно розповіла про те, як почувається у новому шлюбі. Зокрема вона зізналася, що усі домашні справи вони ділять навпіл, адже персоналу в них немає.

“Жодного грандіозного весілля, як перше, у нас не було. Тому що, по-перше, це не на часі, а по-друге, сімейне життя і щастя в ньому залежить не від того, яким було весілля. Так, був собі такий хороший вечір, але не щось таке помпезне і тому подібне. Мені і йому було головне, щоб ми були вдвох, разом, щоб нам було що згадувати й подарувати собі казковий момент”

Також стало відомо, що весілля було вельми скромним. Аліна та її коханий відсвяткували його у вузькому сімейному колі, і на це було одразу декілька причин: було не на часі, а також не було бажання виставляти своє щастя на показ. Можливо це пов’язано з тим, що Роман Полянський сильно критикувався українцями раніше.

Як ніяк, актор багато років проживав в Москві, залишив там свою колишню дружину з дочкою, а після того як переїхав до України не заговорив відкрито про свою позицію. Хоча Павло Зібров заявив, що Роман Полянський повністю підтримує Україну.

Схожі статті