Рубрики: Новини
17.09.2024 21:03

Започаткувала тренд, який “злизала” Таня Ліберман: Наталка Могилевська у 90-х носила міні і червону помаду

Співачка Наталія Могилевська оприлюднила рідкісне фото, на якому постала у дуже незвичайному для себе образі. Знімок був зроблений у далеких 90-х роках.
Поділитися

Популярна українська співачка Наталія Могилевська останнім часом активно веде соціальні мережі, де докладно розповідає про своє творче та особисте життя. Так, напередодні знаменитість поділилася рідкісним ретро-знімком, який, зважаючи на все, був зроблений у далеких 90-х. У кадрі ще молода артистка постала в ефектному чорному міні облягаючого силуету, яке було доповнене жакетом і стильним капелюхом з широкими полями. Завершенням образу стали масивні сережки з камінням та макіяж із яскравою червоною помадою неймовірно популярною в ті роки.

Наталія Могилевська показала, як виглядала в 90-х роках

Такий самий відтінок пізніше фарбувала губи зовсім ще юна Таня Ліберман, яка пізніше придумає собі звучний псевдонім і стане відома під ім’ям Тіна Кароль.

Зазначимо, що в далеких 90-х багато українських артистів часто з’являлися на сцені в екстравагантних міні і з дуже яскравим макіяжем і Наталя Могилевська не була винятком. Це сьогодні вона з’являється на сцені в елегантному вбранні і з вельми стриманим макіяжем у нюдових відтінках.

Наталія Могилевська

Нагадаємо, що за останні два роки у житті артистки відбулися кардинальні зміни. На початку війни Наталя нарешті зустріла чоловіка, з яким готова прожити до кінця своїх днів і виховувати двох прийомних дітей. Про те, що в сім’ї з’явилося дві дівчинки 12 та 4 років стало відомо у 2024 році. До цього Могилевська разом із своїм чоловіком ретельно приховували цей факт. Пізніше артистка оприлюднила фото і зізналася, що нарешті стала мамою.

Як змінилася Могилевська після того, як знайшла своє справжне покликання

А нещодавно співачка записала кліп, у якому знялися всі члени її великої родини – чоловік Валентин та дочки Мішель та Софія. Ролик справив на шанувальників незабутнє враження і викликав бурю позитивних емоцій.