49-річна Наталія Могилевська показала старшу дочку Мішель і вразила неочікуваною правдою: схожі, наче рідні

Наталія Могилевська показала свою старшу прийомну дочку Мішель та вразила неочікуваною правдою. Дівчина надзвичайно нагадує артистку. Як так вийшло?

Напевно, деяких дітей жінкам дарує не природа, а сама доля. Неважливо, як вони входять у наше життя. Наталія Могилевська довго мріяла стати матір’ю. Зірка боролася за цей шанс більше 15 років, але також зізнавалася, що хоче це зробити лише за умови, що в її дітей буде люблячий батько.

Побудувати щасливу сім’ю стало справжнім викликом для співачки, і все ж таки вона досягла своєї мети. Абсолютно таємно, не розповідаючи шанувальникам, Наталія спочатку знайшла своє кохання, а пізніше удочерила двох прекрасних дівчат.

Наталія Могилевська показала, як виглядає її дочка Мішель

Наталя Могилевська привласнила моду на популярну зачіску
Наталія Могилевська показала, як виглядає її дочка Мішель

Обличчя Мішель та Софії Наталія Могилевська відмовляється показувати навідріз. Зірка говорить, що дівчата довго адаптувалося до нових реалій життя, і публічність їм зараз точно ні до чого.

І якщо маленька Софія ще зовсім крихітна для таких справ, то Мішель налагоджує своє життя, заводить друзів, відвідує уроки, і також не можу собі дозволити такої розкоші і, як слава. Адже спочатку вона приносить гроші, а пізніше проблеми.

Велика кількість зіркових дітей свідомо відмовляються від такої можливості, знаючи, через що пройшли їхні батьки. Так само, Наталія Могилевська робить все можливе, щоб захистити своїх дочок від цього тягаря.

Але вона часто показує їх зі спини на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Наприклад, нещодавно зірка опублікувала у своєму блозі кадри з відпочинку. Зокрема, зняла Мішель, яка проводила час із Софією.

Наталія Могилевська показала, як виглядає її дочка Мішель. Скріншот особистої сторінки зірки

Хоча обличчя дівчини не видно, одразу помітно її зв’язок з Наталією Могилевською, адже вона обирає такі самі пози, має схожий стиль, і навіть зі спини і нібито каже, що являється спадкоємицею співачки. Хто знає, можливо згодом дівчина все ж таки наважиться показатися на сцені чи в кадрі.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.