Рубрики: Новини
17.09.2024 22:42

Просто побажав щастя: Соломія Вітвіцька показала, що зробив її колишній чоловік, коли вона пішла до іншого

Вічне кохання — це прекрасно. Але таким воно буває дуже рідко. Соломія Вітвіцька знає, що почуття можуть зникати та з'являтися до когось іншого. Важливо, щоб партнер поставився до цього з розумінням.
Поділитися

Природна краса та жіночність Соломії Вітвіцької викликають захоплення у всіх шанувальників ведучої. Звісно ж, увага до особистого життя настільки привабливої жінки в авдиторії завжди знаходиться на високому рівні. Окремими фрагментами особистого життя Соломія регулярно ділиться у власних соціальних мережах. Та й на різних інтерв’ю Вітвіцька достатньо відкрита.

Наприклад, в розмові зі Славою Дьоміним телеведуча зізнавалася, що колись знаходилася у стосунках з росіянином. Тоді Соломія вважала, що це було щире кохання, але понад 20 років потому красуня сумнівається, що там насправді були якісь почуття. Сьогодні Вітвіцька рада, що з тими стосунками не склалося, хоча у молодості дуже переймалася через розставання.

Телеведуча 1+1 Соломія Вітвіцька на інтерв’ю у Слави Дьоміна

По-справжньому серйозні та довготривалі стосунки у телеведучої 1+1 були з кліпмейкером і режисером Владиславом Кочатковим. Вони прожили разом 8 років, але через розбіжності та різний погляд на публічне життя зрештою розлучилися у 2021. Після цього Соломія декілька разів намагалася побудувати стосунки, але не склалося. Аж поки вона не зустріла Олексія.

Зі своїм новим коханим — суддею та захисником України — ведуча познайомилася завдяки волонтерській діяльності. Тривалий час вона не розповідала про нові взаємини, аж доки не зрозуміла, що зустріла справжнє кохання. Зі своїм обранцем Олексієм Ситайлом Вітвіцька завжди знаходить спільну мову. Вони вміють підтримати одне одного та щиро люблять.

Ексчоловік Соломії Вітвіцької Владислав Кочатков привітав ведучу з новими стосунками

Коли Соломія вирішила вперше познайомити підписників з новим партнером, то її колишній чоловік був серед тих, хто привітав її з цим. Влад зазначив, що дівчина достойна щастя, а тому бажає її миру в серці та любові. І неможливо з цим не погодитися, дивлячись на те, наскільки радісною поруч з Олексієм телеведуча є щоразу, коли їм вдається провести час поруч.