Свіжий рум’янець, фарфорова шкіра, а очі як діаманти: Вітвіцька з ТСН вразила натуральною вродою без макіяжу

44-річна Соломія Вітвіцька вразила натуральною вродою без макіяжу. В реальному житті виглядає набагато краще, ніж на екрані під час трансляції новин.

Кожен телевізійник знає, наскільки важливий зовнішній вигляд для роботи в кадрі. Неважливо, які висхідні дані має зірка, ще до того, як оператор увімкне камеру, необхідно мати ідеальну зачіску, щільний візаж і мінімум тіней на обличчі.

Багато хто практикує дієти заради того, аби зберегти ідеальний овал обличчя для роботи в кадрі; багато хто днями і ночами відвідує косметологів. Хтось навпаки намагається все ж таки брати харизмою, хоча і не забуває про базові вимоги для професіональної діяльності.

Соломія Вітвіцька показала, як виглядає без макіяжу та фотошопу

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька показала свою природну красу
Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька показала свою природну красу

У студії Соломія завжди з’являється з розкішним укладанням, найкращим макіяжем, який вигідно підкреслює всі її сильні сторони, постає у сукнях та костюмах. Свого часу вона стала найулюбленішою ведучою української публіки, адже вміла поєднувати в собі ніжність, елегантність, офіційність та професіоналізм.

А зараз за життям знаменитостей можна спостерігати завдяки соціальним мережам. Соломія являється активною користувачку і кожного дня оновлює контент. Зокрема, вона нещодавно показала на особистій сторінці, як виглядає абсолютно без макіяжу та укладання.

З’ясувалося, що телеведучий немає чого приховувати за щільним тональним кремом та лаком для волосся, адже виглядає вона фантастично. Неозброєним оком можна помітити надзвичайний фарфоровий колір її шкіри, легкий рум’янець на щоках, блискучу структуру її локонів.

 Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька показала свою природну красу

Мало того, Соломія демонструє, що почувається дуже впевненою та спокійною навіть без цих атрибутів, без яких інші жінки часом не можуть навіть вийти та викинути сміття. Як то кажуть: не знаєш де знайдеш свого принца на білому коні!

У цьому питанні Соломія також досягла успіху, адже не так давно повідомила про нові стосунки: телеведуча зустрічається з військовим Сергієм Ситайлом, і подейкують, що справа дійсно може дійти до весілля.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.