Рубрики: Новини
18.09.2024 11:57

“Не ходила, не говорила, не їла”: Могилевська зізналася, чому неоднаково ставиться до прийомних дочок

Зазвичай, мами намагаються однаково поділити свою увагу між дітьми і нікого не залишити без своєї турботи. Наталія Могилевська зізналася, що ставиться до дочок по-різному та пояснила свою позицію.
Поділитися

Наталя Могилевська довго мовчала про свій новий статус матері. Можливо, вона навіть не збиралася про це розповідати, але обставини склалися таким чином, що приховувати правду вже не було сенсу: в мережу буквально злили її фотографії з молодшою дочкою, яку вона тримала на руках.

Сумнівів вже в ні в кого не залишалося на рахунок того, що відбувається в родині, а Наталія Могилевська прийняла виклик і розповіла про своє материнство на Новий 2024 рік.

Наталія Могилевська розповіла про різний підхід до прийомних дочок

Наталія Могилевська розповіла про різний підхід до прийомних дочок

Тепер на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являється контент, пов’язаний з вихованням дочок та сімейними буднями. Свого коханого Валентина вона все ще не показує, хоча чоловік вже також встиг засвітитися на кадрах.

Публіка не може натішитися тому, як Наталія сильно любить своїх спадкоємиць та як намагається проявити цю любов. Але у своєму свіжому інтерв’ю артистка зізналася, що все ж таки ставиться до дівчат по-різному. А все тому, що в них різні потреби через велику різницю у віці.

“Фізично більше уваги потребує молодша, і їй потрібно дуже багато організувати. Їй потрібна допомога, тому що вона не ходила, не говорила, не їла сама, – вразила зізнанням Наталія. – А що стосується психологічної роботи, то її дуже багато потребує старша донька, бо це про все – про всесвіт, про ставлення до життя, про повагу до дорослих”

Наталія Могилевська розповіла про різний підхід до прийомних дочок

Окрім того, ще на початку Наталія Могилевська зізналася, що прийняла рішення про процес усиновлення, коли побачила маленьку Софію. Вона до неї одразу прив’язалася, а пізніше дізналася, що в дівчинки є сестра. Довго не думаючи, вона зізналася собі про готовність забрати старшу, адже не хотіла розлучати сестер.