“Вагітна” Могилевська приховала округлий живіт та заспівала різдвяну премʼєру: щаслива в очікуванні дива

Нещодавно українська співачка Наталія Могилевська представила публіці свою різдвяну прем'єру "Давай зустрінемо Різдво вдома", яка вже завоювала любов багатьох слухачів.

У новому дописі в соціальній мережі Instagram артистка наспівувала слова зі своєї різдвяної пісні, поцікавившись у шанувальників, яка у них улюблена традиція. Зазначимо, що на тлі всіх чуток про її вагітність, виконавиця знову обрала вбрання, яке приховує всі деталі фігури.

Співачка і справді полюбляє одяг вільного крою, утім, відверто розповіла, вона не при надії. Наталія мріє стати мамою, тому, гадаємо, що таку новину від шанувальників приховувати не стане. До речі, днями в Мережі почали ширитися чутки, що нібито Могилевська потайки народила, оскільки її помітили на вулиці з дитиною 2-3 років, яка назвала зірку мамою.

Своїми здогадками, розповіддю, а також відеопідтвердженнями поділився блогер Gopatsa в TikTok. Користувачі мережі припустили, що, імовірніше за все, це могла бути племінниця Наталії. Раніше Могилевська зазначала, її сестра на початку повномасштабного вторгнення була на останніх місяцях вагітності.

Наталя Могилевська показала букет від таємного прихильника
Могилевська приховала округлий живіт та заспівала різдвяну премʼєру

Інші ж шанувальники пригадали слова співачки, що вона не проти взяти малюка з дитячого будинку, тому висловилися, що, можливо, вона вже це зробила. Однак, як там не було, але Наталія щиро хоче стати мамою, тож фани навіть не проти, аби це справді виявилася її дитина.

Нагадуємо, Наталія Могилевська раніше розповідала, чому вона досі не народила. За словами артистки, їй вдалося проробити величезну роботу над собою, своїми психологічними моментами й тепер готова повністю поділитися життєвою мудрістю та досвідом з майбутньою дитиною. Наразі зірка щаслива у нових стосунках, проте коханого публіці показувати не поспішає.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.